Een onvergetelijk dagje uit voor het hele gezin!

Ga op ontdekkingstocht met Fien & Teun en behaal je boerderijdiploma!

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard, het Leukste Uitje van Zuid-Holland, ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun, nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Geniet van de verschillende attracties en vrolijke parkshows! Samen beleef je een onvergetelijke dag middenin de Hollandse polder. 

BESTEL JOUW TICKETS

Avonturenboerderij Molenwaard is in 2019, 2020, 2021, 2022 én 2023 uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland door het Land van ANWB en voor 2024 opnieuw genomineerd. 

Eindeloos plezier beleven met Fien & Teun!

Wil je eindeloos plezier maken samen met Fien & Teun? Dan is een jaarabonnement echt iets voor jou! Krijg onbeperkt toegang tot de Avonturenboerderij en profiteer van vele voordelen, zoals korting op een kinderfeestje, korting op de leukste producten in de Kadowinkel en korting op een onvergetelijk verblijf bij Vakantiepark Molenwaard.

SLUIT JOUW ABONNEMENT AF

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is tijdens jouw bezoek aan de Avonturenboerderij? Heel het jaar vinden er verschillende, seizoensgebonden thema's en evenementen plaats. Zo is er altijd wéér wat nieuws te beleven!

BEKIJK HIER ALLE EVENEMENTEN