Archeon

Ontvang als abonnementhouder 30% korting op jouw ticket

Ontdek en beleef een reis door de tijd

Bezoek Archeon en stap de geschiedenis in! Zwerf door de prehistorie, ontdek de high tech Romeinen en duik diep in de middeleeuwen. De hutten, huisjes en gebouwen in het Museumpark hebben ooit allemaal in ons land gestaan. Onze Archeotolken wonen in deze huizen en laten zo het leven van lang geleden zien. In originele kledij vertellen zij de mooie verhalen uit de geschiedenis.

In Archeon luister je niet alleen naar mooie verhalen uit de geschiedenis, maar ga je deze ook zelf beleven! Steek je handen uit de mouwen en leer zelf vuur maken, schiet alvast de pijl in de roos of doe mee met zwaardvechten. Beleef spannende momenten tijdens het spectaculaire gladiatorengevecht. Bezoek ook het Archeologiehuis Zuid-Holland waar allemaal échte vondsten liggen.

Voorwaarden en werkwijze

Op vertoon van een geldig jaarabonnement van Avonturenboerderij Molenwaard aan de kassa van Archeon krijg je 30% korting op het kassatarief geldend in 2024, per geldig abonnement ontvang je eenmalig de korting. De korting is geldig t/m 31 december 2024, niet geldig in combinatie met andere kortingen én tijdens de Grijze Jager dag en Midwinter Fair. Kijk op de website voor de eventuele reserveringsvoorwaarden en actuele openingstijden.

MEER INFORMATIE

Contactgegevens

Archeonlaan 1, 2408 ZB Alphen aan den Rijn
0031 172 447744
www.archeon.nl