Avonturenpark Hellendoorn

Ontvang als abonnementhouder 50% korting op jouw ticket(s)

Jouw volgende avontuur!

Aan de horizon van Avonturenpark Hellendoorn verschijnt vanaf seizoen 2024 een extra blikvanger: de spectaculaire familie-achtbaan RidderStrijd
De achtbaan, met ‘luchtstrijdwagens’ die met bijna 50 kilometer per uur draaiend over de baan vliegen, vertelt het verhaal over de meedogenloze draak Balagos. Vier moedige dorpelingen gingen het gevecht met hem aan, en dat gevecht wordt nu gesymboliseerd in de vierde rollercoaster van het Avonturenpark. Door de combinatie van storytelling, spinnende voertuigen en de mate van thematisering wordt RidderStrijd een unieke toevoeging.

Voor jong & oud
Avonturenpark Hellendoorn heeft met ruim 30 attracties voor iedereen het perfecte aanbod. Door de kindvriendelijke opzet is het park overzichtelijk en veilig. Naast de attracties zijn er shows van Kareltje & Jasmijn, swing je lekker mee bij de minidisco of kan je op de foto met Baba, de parkmascotte, tijdens de Meet & Greet.

Voorwaarden en werkwijze

Op vertoon van je geldige jaarabonnement van Avonturenboerderij Molenwaard aan de kassa van Avonturenpark Hellendoorn krijg je 50% korting op het kassatarief. De korting is onbeperkt geldig t/m 31 december 2024. Kijk op de website voor de eventuele reserveringsvoorwaarden en actuele openingstijden.

MEER INFORMATIE

Contactgegevens

Luttenbergerweg 22, 7447PB Hellendoorn
0548-659 159
www.avonturenpark.nl