Diergaarde Blijdorp

Ontvang als abonnementhouder 50% korting op jouw ticket

BELEVEN, BESCHERMEN, BLIJDORP.

Maak kennis met al het moois dat de natuur te bieden heeft. Ontmoet de rode panda’s in impactgebied Himalayan Peaks. Loop door naar African Plains en sta oog in oog met giraffes en zebra’s. Wandel door het Oceanium, waar haaien en zeeschildpadden over je hoofd zwemmen en trakteer de kids op een ijsje, na heerlijk ravotten in de Oewanja Kinderjungle.

Naast een geweldig dagje uit is Diergaarde Blijdorp een organisatie met een missie. Het behoud van biodiversiteit, het herstel van ecosystemen en het bevorderen van duurzaamheid vormen de kern van ons streven. Zodat de generaties na ons ook kunnen genieten van een gezonde en evenwichtige planeet. De liefde voor de natuur brengen wij vol overgave over. Dag in, dag uit. Want waar je van houdt, dat wil je beschermen.

VOORWAARDEN EN WERKWIJZE

Op vertoon van een geldig jaarabonnement van Avonturenboerderij Molenwaard aan de kassa van Blijdorp krijg je 50% korting op het kassatarief geldend in 2024, er kan om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd. De korting is geldig t/m 31 december 2024, niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en de actie is persoonsgebonden. Kijk op de website voor de eventuele reserveringsvoorwaarden en actuele openingstijden.

MEER INFORMATIE

CONTACTGEGEVENS

Blijdorplaan 8, 3041 JG Rotterdam
0900 1857 (geen extra kosten)
www.diergaardeblijdorp.nl