Linnaeushof

Ontvang als abonnementhouder 50% korting op jouw ticket

EUROPA'S GROOTSTE SPEELTUIN!

Klim omhoog in de Toffe Toren, zweef over het water in de kabelbaan, glij met je matje van de Super Glijbaan, klauter door de netten naar het Pirateneiland of zoek de verkoeling op in waterspeeltuin De Oase. Linnaeushof mag zich met recht Europa ’s grootste speeltuin noemen. Hier spelen kinderen nog écht. De ruim 350 speeltoestellen en attracties bieden kinderen de mogelijkheid om actief te spelen, waarbij het gebruik van de eigen energie en fantasie voorop staan. En wie denkt dat spelen alleen voor kinderen is heeft het mis, bij Linnaeushof spelen volwassenen gezellig mee.

Zelfs bij minder goed weer is Linnaeushof een feest, want in de binnenspeeltuin kan lekker doorgespeeld worden. In de gezellige overdekte speeltuin zijn kleine botsauto's, luchtskelters, lachspiegels een speelstraat en een speelkasteel.

VOORWAARDEN EN WERKWIJZE

Op vertoon van je geldige, persoonsgebonden jaarabonnement van Avonturenboerderij Molenwaard aan de kassa krijg je 50% korting op het kassatarief. De korting is onbeperkt geldig van 27 maart t/m 3 november 2024, niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of acties en is niet van toepassing op het parkeren. Kijk op de website voor de eventuele reserveringsvoorwaarden en actuele openingstijden.

MEER INFORMATIE

CONTACTGEGEVENS

Glipperweg 4C, 2104AK Heemstede
+31 (0)23-5849086 
www.linnaeushof.nl