Luchtvaartmuseum Aviodrome

Ontvang als abonnementhouder 30% korting op jouw ticket

KIJK OMHOOG, ONTDEK MEER

Luchtvaartmuseum Avidodrome: een wereld vol vliegtuigavontuur! Bij Luchtvaartmuseum Aviodrome vliegt de tijd. Met meer dan 100 vliegtuigen en helikopters in de collectie kijk je jouw ogen uit in de expositie '100 jaar luchtvaart in Nederland'. Bekijk het eerste vliegtuig van de gebroeders Wright en Fokker Spin van Anthony Fokker, ontmoet Connie (Lockheed Constellation), bewonder tante Ju (Junkers) en andere vliegende legendes. Stap aan boord van de Boeing 747, waan jezelf als een echte piloot in de vliegsimulatoren en neem een kijkje in de ruimte; de wondere wereld van astronauten. 

Klaar om door de wolken te vliegen? Zet in het 4D-filmtheater al je zintuigen op scherp voor een spannende vlucht. Leer hoe een vliegtuig werkt met behulp van allerlei leuke proeven die door het museum heen staan opgesteld. Leef je uit in de verschillende binnen- en buitenspeeltuinen en doe de piloten- en stewardessenopleiding. Toets je kennis en vaardigheden en ga naar huis met een Aviodrome vliegbrevet! 

VOORWAARDEN EN WERKWIJZE

Op vertoon van je geldige jaarabonnement van Avonturenboerderij Molenwaard aan de kassa van Aviodrome krijg je 30% korting op het kassatarief. De korting is evenredig aan het aantal abonnementhouders en geldig van t/m 31 december 2024. Niet inwisselbaar voor contanten en geldig i.c.m. andere kortingen en/of aanbiedingen. Kijk op de website voor de eventuele reserveringsvoorwaarden en actuele openingstijden.

MEER INFORMATIE

CONTACTGEGEVENS

Pelikaanweg 50, Lelystad
0320 289 842
www.aviodrome.nl