Plopsa Indoor Coevorden

Ontvang als abonnementhouder 40% korting op jouw ticket

HET MOOISTE INDOORPRETPARK VAN NEDERLAND!

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het indoorpretpark Plopsa Indoor Coevoorden! Dans in de K3-Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maar een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, geniet van een spetterende show van je Studio 100-helpen in het nostalgische amfitheater en trotseer de Woeste Zee.

Meer dan 25 vetcoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie. Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar!

VOORWAARDEN EN WERKWIJZE

Op vertoon van je geldige jaarabonnement van Avonturenboerderij Molenwaard krijg je 40% korting op een ticket >1 meter. Je kunt de korting op een tweetal manieren verzilveren: via de website met de kortingscode MOLENWAARD40 of bij de kassa, waar de korting op vertoon van je geldige (online) abonnementspas wordt verrekend. Het voordeel is onbeperkt geldig t/m 5 januari 2025 en niet cumuleerbaar met andere voordelen en/of acties. Kijk op de website voor eventuele reserveringsvoorwaarden en actuele openingstijden.

MEER INFORMATIE

CONTACTGEGEVENS

Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen
www.plopsaindoorcoevorden.nl