Plopsa Indoor Hasselt

Ontvang als abonnementhouder 40% korting op jouw ticket

BUITENGEWOON VEEL BINNENPRET!

Beleef buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Hasselt. Hier trotseren de allerkleinste Ploppertjes tussen 2 en 10 jaar hun eerste grote avonturen op maar liefst 25 betoverende binnen- en buitenattracties. Kom ogen en oren te kort tijdens de leukste shows in het Theater of krijg een warme knuffel van jouw favoriete Studio 100-helden.

Ben jij ook zo’n supergrote K3-fan? Swing met Hanne, Marthe en Julia op de dansvloer van de K3-Disco. Trotseer je aan een groots avontuur tijdens een waanzinnige boottocht met Piet Piraat in de Woeste Zee! De allerkleinsten kunnen klimmen, glijden, kruipen en draaien in de Bumbaspeeltuin. Klim en klauter tot de top van de gigantische Klimberg of geniet van een bruisend waterschouwspel bij de Dansende Fonteinen in het ruime buitengedeelte. Gegarandeerd een magische beleving voor iedere bezoeker!

VOORWAARDEN EN WERKWIJZE

Op vertoon van je geldige jaarabonnement van Avonturenboerderij Molenwaard krijg je 40% korting op een ticket >1 meter. Je kunt de korting op een tweetal manieren verzilveren: via de website met de kortingscode MOLENWAARD40 of bij de kassa, waar de korting op vertoon van je geldige (online) abonnementspas wordt verrekend. Het voordeel is onbeperkt geldig t/m 5 januari 2025 en niet cumuleerbaar met andere voordelen en/of acties. Kijk op de website voor eventuele reserveringsvoorwaarden en actuele openingstijden.

MEER INFORMATIE

CONTACTGEGEVENS

Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt, België
www.plopsaindoorhasselt.nl