Plopsa Station Antwerp

Ontvang als abonnementhouder 40% korting op jouw ticket

WAAR JE FAVORIETE HELDEN TOT LEVEN KOMEN!

Je geliefde Belgische stripfiguren en je favoriete Studio 100-helden heten je van harte welkom in Plopsa Station Antwerp, het gloednieuwe indoorpark op de meest unieke locatie van het land, in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal! Beleef uren indoorpret op 15 supercoole attracties, verdeeld over maar liefst 4 verdiepingen.

Help samen met Mega Mindy boeven vangen op de De Vliegende Fietsen, klim en klauter in Maya’s Speeltuin of laat je samen met Piet Piraat meedrijven op de woeste golven in Storm op Zee. Blijf je liever aan wal? Ga samen met Wickie de Viking op de te gekke Wickie’s Valtoren, na enkele seconden weet je niet meer waar boven of onder is! In Plopsa Station Antwerp waan je je een dag in het leven van jouw favoriete helden!

VOORWAARDEN EN WERKWIJZE

Op vertoon van je geldige jaarabonnement van Avonturenboerderij Molenwaard krijg je 40% korting op een ticket >1 meter. Je kunt de korting op een tweetal manieren verzilveren: via de website met de kortingscode MOLENWAARD40 of bij de kassa, waar de korting op vertoon van je geldige (online) abonnementspas wordt verrekend. Het voordeel is onbeperkt geldig t/m 5 januari 2025 en niet cumuleerbaar met andere voordelen en/of acties. Kijk op de website voor eventuele reserveringsvoorwaarden en actuele openingstijden.

MEER INFORMATIE

CONTACTGEGEVENS

Mediaplein, 2018 Antwerpen, België
www.plopsastationantwerp.be/nl