Attractiepark Slagharen

Ontvang als abonnementhouder 40% korting op jouw ticket

Avontuur, plezier en het Wilde Westen!

Attractiepark Slagharen, waar avontuur, plezier en het authentieke Wilde Westen samenkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Laat je betoveren door unieke sfeer van Attractiepark Slagharen, waar het Wilde Westen tot leven komt en avonturen op elke hoek op je wachten. Maak kennis met het echte cowboyleven, terwijl je door de sfeervolle straten van het park slentert en één voor één de meer dan 30 attracties uitprobeert. Randy & Rosie begroeten je met hun aanstekelijke enthousiasme, maar pas op voor de Red Bandits met hun snode plannen!

Na een dag vol opwinding is er niets beter dan ontspannen in het Wilde Westen! Overnacht in stijl in één van de thematische accommodaties, waar de sfeer van het Wilde Westen is doorgevoerd.

VOORWAARDEN EN WERKWIJZE

Op vertoon van een geldig jaarabonnement van Avonturenboerderij Molenwaard aan de kassa van Slagharen krijgt één persoon per abonnement 40% korting op het kassatarief geldend in 2024. De korting is geldig t/m 5 januari 2025, niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en inwisselbaar tegen contanten. Kijk op de website voor de eventuele reserveringsvoorwaarden en actuele openingstijden.

MEER INFORMATIE

CONTACTGEGEVENS

Zwarte Dijk 37, 7776 PB Slagharen
+31 (0)523 – 683 000
www.slagharen.com