Korting bij Swiss Sense!

Ontvang als abonnementhouder 5% éxtra korting bij Swiss Sense

Korting bij Swiss Sense!

Als abonnementhouder ontvang je 5% éxtra korting bij Swiss Sense op vertoon van jouw (online) abonnementspas in combinatie met de unieke voucher! Kom langs in een van de winkels en ontdek alles voor een goede nachtrust. Dát slaapt lekker!

For. Every. Body.

Verkozen tot béste slaapwinkel van Nederland. Met als topscores: meest deskundig, meest aanbevolen door klanten en meest loyale klanten. En daar zijn zij trots op! Dankzij meer dan 100 jaar ervaring in iedere stap van het bedden maken vind je bij Swiss Sense altijd wat je zoekt: een bed dat écht bij je past. ‚Äč

Met meer dan 125 winkels en een webshop in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken is slaapspecialist Swiss Sense een toonaangevende speler op de Europese slaapmarkt. Met een kwalitatief hoogwaardige collectie bedden, matrassen, beddengoed en accessoires voor de slaapkamer wil Swiss Sense mensen in staat stellen de beste versie van zichzelf te zijn door goed te slapen. Want doen wat je droomt, begint met een goed bed.

Voorwaarden en werkwijze

Deze actie is uitsluitend geldig t/m 1 november 2024 op vertoon van de unieke voucher in combinatie met jouw (online) abonnementspas. De korting is alleen geldig in de fysieke winkels en niet in de online webshop.

Download hier de voucher