Een voordelig dagje uit

Beleef een uniek dagje uit en ontdek spelenderwijs alles over het boerenleven. Wordt jij een echt boertje of boerinnetje? Bekijk hieronder onze tips voor een voordelig bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard. Waar spelen ontdekken is!

Bestel hier je tickets!

Overnachten met korting

Overnachten met korting

Beleef samen nog langer plezier en blijf overnachten bij Familie Resort Molenwaard in één van onze gethematiseerde accommodaties. Profiteer van onze last-minute deals en krijg tijdens jouw verblijf onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard cadeau! 


Bekijk hier de lopende kortingsacties

Het Grote Voorleesboek van Fien & Teun

Op vertoon van het boek Het Grote Voorleesboek van Fien & Teun ontvang je het tweede kaartje gratis voor Avonturenboerderij Molenwaard.

Bekijk hieronder de voorwaarden!

Fien & Teun - Het Makkelijke Moestuinboek

Op vertoon van het boek Fien & Teun - Het Makkelijke Moestuinboek ontvang je het tweede kaartje gratis voor Avonturenboerderij Molenwaard.

Bekijk hieronder de voorwaarden!

Fien & Teun - Voorleesverhalen op de Boerderij

Op vertoon van het boek Fien & Teun - Voorleesverhalen op de Boerderij ontvang je het tweede kaartje gratis voor Avonturenboerderij Molenwaard.

Bekijk hieronder de voorwaarden!

Fien & Teun - Het GiGaGrote Kriebelbeestjesboek

Op vertoon van het boek Fien & Teun - GiGaGrote Kriebelbeestjesboek ontvang je het tweede kaartje gratis voor Avonturenboerderij Molenwaard.

Bekijk hieronder de voorwaarden!

Fien & Teun - Hollandse Avonturen

Op vertoon van het boek Fien & Teun - Hollandse Avonturen ontvang je het tweede kaartje gratis voor Avonturenboerderij Molenwaard.

Bekijk hieronder de voorwaarden!De actievoorwaarden

  • Op vertoon van het voorleesboek krijg je tot en met 5 januari 2025 het tweede kaartje gratis bij Avonturenboerderij Molenwaard.
  • Reserveer vooraf een datum van bezoek via deze link.
  • Aan de kassa ontvang je een stempel in jouw voorleesboek en daarmee is de actie voor het tweede kaartje gratis tijdens een volgend bezoek niet meer geldig.
  • Het tweede kaartje gratis is alleen geldig in combinatie met een betaald kaartje via de kassa.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en reeds gekochte kaartjes.
  • Het tweede kaartje gratis via deze actie is niet inwisselbaar voor geld en kent geen andere waarde.