Abonnementhouders Avifauna

Leuk dat je een bezoek wil brengen aan Avonturenboerderij Molenwaard. Waan je als abonnementhouder van Avifauna voordelig in de belevingswereld van Fien & Teun en geniet van een dagje uit. 

Geldig t/m 31 december 2024

RESERVEER JOUW BEZOEK

Het leukste dagje uit

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien & Teun nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij.

Geniet van alle attracties voor de allerkleinsten, zing en dans mee met vrolijke parkshows, knuffel met de liefste dieren én behaal na een onvergetelijk dagje uit een écht boerderijdiploma! Samen met Fien & Teun beleef je een onvergetelijke, feestelijke dag middenin de Hollandse polder. 

Een speciale actie

Wat leuk dat je een onvergetelijk dagje uit wil beleven bij Fien & Teun! Als abonnementhouder van Avifauna ontvang je op vertoon van je abonnement in combinatie met de voucher vanuit Avifauna exclusief 50% korting op de entreeprijs.*

RESERVEER JOUW BEZOEK

De reserveringsbevestiging dien je in combinatie met je abonnement én de voucher mee te nemen naar de kassa! Hier wordt de korting verrekend en kun je het totale bedrag betalen.

*Per abonnement ontvang je korting op één ticket.