Boerderij voor kinderen

Word een boer of boerin

De leukste boerderij voor kinderen is natuurlijk Avonturenboerderij Molenwaard! Bij ons leer je alles over het leven op de boerderij. Je leert hoe een kip een ei legt, of tomaat een groente- of fruitsoort is en je leert hoe bijen honing maken! Aan het einde van de dag weet je precies hoe een dag op de boerderij eruit ziet. En, je bent dan natuurlijk ook zelf een boertje of boerinnetje. 

Bezoek een show

aar, er is meer te doen op onze boerderij voor kinderen. Bij ons heb je de kans om Fien & Teun te ontmoeten! Deze vrolijke vrienden geven meerdere keren per dag een vrolijke show. Dans en zing gezellig met ze mee! Niet alleen Fien & Teun geven een show, maar ook kun je de Mike & Molly show of de Bijenshow bezoeken. Ben je een liefhebber van pony’s? Bezoek dan de Stip de Pony show. Tijdens deze show leer je alles over paarden en pony’s. Aan het einde van de show kunnen er nog vragen gesteld worden.

Bekijk alle shows

Fien & Teun trekkersbaan

We hebben een nieuwe attractie op onze boerderij voor kinderen. Tijdens een rit in de tractor word je meegenomen in de mooie wereld van onze helden Fien & Teun. Je rijdt langs de boomhut, de moestuin en gaat door de stal. Je kijkt je ogen uit!

Fien & Teun’s zomerfestijn

Het is nooit saai op onze boerderij voor kinderen. Het Fien & Teun’s zomerfestijn staat weer voor de deur. Van 29 maart tot 22 september 2024 beleef je samen met je favoriete boer en boerin het Fien & Teun’s zomerfestijn. Tijdens dit festijn is er heel veel te beleven:

  • Zing mee met het Fien & Teun Liedjesfeest 
  • Dans tijdens de minishow van Woezel & Pip 
  • Bekijk de Stip’s Stokpaardenrace 

Tijdens het zomerfestijn ontmoet je niet alleen Fien & Teun, maar ook Woezel & Pip! Er is vanalles te beleven op Avonturenpark Molenwaard. Zien wij jou snel?

Avonturenboerderij Molenwaard bezoeken