Beleef de leukste avonturen op de boerderij

Ga op ontdekkingstocht door het themapark, vol leuke attracties, activiteiten en vrolijke parkshows. Natuurlijk mag een ontmoeting met jouw favoriete boertje of boerinnetje niet ontbreken!

Koop een ticket

ONTDEK JOUW LEUKSTE DAGJE UIT

FIEN & TEUN'S ZOMERFESTIJN

Op ontdekkingstocht tijdens de zomermaanden
Ga samen met het hele gezin op zomerse ontdekkingstocht met Fien & Teun en beleef een zonnige, onvergetelijke zomer! Ontdek het park met jouw eigen opdrachtenboekje, terwijl de zonnestralen op je huid schijnen. Je kunt genieten van verschillende activiteiten, vrolijke en leerzame parkshows en attracties voor de hele familie. Aan het einde van de dag ontvang je een zomerse diploma en ben je, net als Fien & Teun, een écht boertje of boerinnetje. 

Fien & Teun Liedjesfeest
In deze periode kan je samen met Fien en Teun meezingen en -swingen op de vrolijkste liedjes van het favoriete boertje en boerinnetje. Daar maken zij een echt feestje van! Na afloop van het Fien & Teun Liedjesfeest kan jij natuurlijk met hen op de foto. 

WOEZEL & PIP OP AVONTURENBOERDERIJ MOLENWAARD

Vanaf 29 maart tot 3 november 2024 komen Woezel en Pip langs bij Avonturenboerderij Molenwaard en zijn zij te bewonderen in hun gloednieuwe minishow! Kijk hier voor alle data.

In de moestuin

Ineens herinneren de hondenvriendjes zich iets! Ze zouden op de moestuin van Molletje passen tijdens zijn reis. Maar wat groeit er in de moestuin? En hoe zorg je eigenlijk voor de plantjes? Dan komen ze ineens Buurpoes tegen, zou zij wel weten hoe de plantjes gaan groeien en bloeien?