Dagje uit met kinderen: creƫer onvergetelijke herinneringen

Beleef een heerlijke en avontuurlijk dagje uit met kinderen. Geniet van de gezelligheid, terwijl er wel eindeloos veel leerzame belevenissen zijn. Spelen, leren en ontdekken, dat maakt een bijzondere dag uit.

Het plannen van een onvergetelijk dagje uit in Nederland

Ben je op zoek naar de perfecte manier om quality time door te brengen met je kinderen? Zoek niet verder! Een dagje uit met kinderen in Nederland biedt een overvloed aan activiteiten vol plezier, waar je kleintjes met een stralende lach van zullen genieten. Van pretparken en musea tot natuurgebieden en dierentuinen, de mogelijkheden zijn eindeloos. In dit artikel zullen we enkele spannende ideeën verkennen om onvergetelijke herinneringen te creëren voor je kinderen. Dus verzamel je gezin, pak wat snacks in en laten we ons in het avontuur storten! Weet je waar je echt avontuur kunt beleven? Bij de Avonturenboerderij!

Reserveren

Dagje uit kinderen

Een uniek dagje uit met kinderen: een leerzaam avontuur!

Stap binnen bij Avonturenboerderij Molenwaard en laat je verrassen door een dag vol avontuur en educatie! Bij de ingang ontvangen alle kinderen een opdrachtenboekje boordevol puzzels en vragen. De antwoorden kunnen ze vinden door het hele park; op informatieborden, maar ook door aandachtig te kijken naar de minishows. Gaat het jou lukken om de opdrachten te voltooien? Dan krijg je je boerderijdiploma en word je, net als Fien en Teun, een echte boer of boerin!

Een bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard is niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam. En dagje weg met peuter is uiteraard ook mogelijk, want de avonturenboerderij is het perfecte uitje voor kinderen tot ongeveer 8 jaar.

Bekijk alle tickets

Fien en Teun's Zomerfestijn

Deze zomer beleef je oneindig veel plezier op Avonturenboerderij Molenwaard met Fien & Teun's Zomerfestijn. De vriendjes van Fien & Teun zijn er ook... drie keer raden wie: Woezel & Pip! Zij hebben een splinternieuwe minishow. Kom jij kijken? Naast de minishow van Woezel & Pip zijn er véél meer zomerse activiteiten te doen. Kom het beleven!

Fien & Teun's Zomerfestijn

Google reviews- 5 sterren:
"We hebben een superleuke dag gehad. De medewerkers zijn heel enthousiast, kindgericht en beleefd. Het park is mooi onderhouden, de dieren worden goed verzorgd en hebben mooie verblijven. De attracties zijn superleuk voor kinderen met een basisschoolleeftijd. Door de meivakantie was het behoorlijk druk maar daar hadden we eigenlijk amper last van in het park, het is slim opgezet. We hebben veel geleerd over het leven op en rond de boerderij en komen zeker nog eens een keertje terug!" - Marieke 

Ontdek en leer tijdens de boerenschuurshow

Tijdens de verschillende educatieve boerentheatervoorstellingen leer je van alles over het boerenleven. De imker vertelt je alles over bijen en honing, de melkboer neemt je mee in de wereld van melk, en de fruitboer deelt zijn kennis over heerlijk fruit! Tijdens deze interactieve boerenschuurshows ontdek je op een speelse en muzikale manier van alles over het boerenleven, de natuur, voedsel en dieren. Een dag naar de Avonturenboerderij is dus niet alleen leuk, maar een dagje uit in Zuid-Holland is ook nog eens leerzaam! Na de voorstelling staan de boeren klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Kom naar Avonturenboerderij Molenwaard en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur, plezier en educatie. Leer over het boerenleven, ontdek de natuurlijke schoonheid om ons heen, en maak kennis met de dieren die op de boerderij leven. Een dagje uit naar Avonturenboerderij Molenwaard staat garant voor een geweldige ervaring voor jong en oud!

Blijf je slapen?

Maak het dagje uit met kinderen nu nog specialer door er een echte Fien & Teun overnachting bij te boeken. Tijdens een verblijf op vakantiepark Molenwaard heb je gratis toegang tot de avonturenboerderij, ideaal toch. Slaap in één van de leuke Fien & Teun boerderijtjes en beleef de parade!

Boek een overnachting

Speelschuur Molenwaard!

Spelen in de ballenbak, van de glijbaan en heerlijk klimmen en klauteren. De speelschuur is ideaal voor een dagje uit met kinderen als het weer tegenzit. De Speelschuur ligt op het vakantiepark op ongeveer een kwartiertje rijden, ideaal om de dag af te sluiten! 

Ben je een paardenliefhebber?

In het hart van de Alblasserwaard ontdek je Stoeterij Molenwaard, dé plek waar de magie van paarden en bijzondere verhalen samenkomen! Gelegen op het prachtige Vakantiepark Molenwaard, biedt de stoeterij een unieke ervaring voor jong en oud. Stap binnen en laat je betoveren door de wereld van verschillende paardenrassen die hier te vinden zijn. Van het majestueuze Vlaamse Paard tot het elegante Friese Paard, en speciaal voor onze kleine bezoekers, schattige Shetlandpony's.

Laat je meenemen op een onvergetelijke rit met de authentieke paardentramtocht, waar je het rustgevende ritme van de paardenhoeven hoort en geniet van het prachtige landschap om je heen. Of bewonder de vaardigheden van de paarden tijdens een boeiende training of demonstratie. Laat je verrassen tijdens een meeslepende rondleiding door de stallen, waar je alles leert over de zorg en liefde die hier aan deze majestueuze dieren wordt gegeven.

Stoeterij Molenwaard is niet zomaar een plek, het is een betoverende ontmoetingsplaats tussen mens en paard, waar verhalen tot leven komen en waar je de kracht en schoonheid van deze prachtige dieren kunt ervaren. Dus kom langs, maak kennis met de vriendelijke viervoeters en laat je meevoeren in een wereld vol paardenpassie bij Stoeterij Molenwaard!