Het leukste dagje uit in Zuid-Holland

Je bent op zoek naar het allerleukste dagje uit in Zuid-Holland! Een uitje met de kinderen waarbij gezelligheid en heel veel speelpret vooropstaat. Dan zit je bij Avontorenboerderij Molenwaard op de juiste plaats. Avonturenboerderij Molenwaard: 'Waar spelen ontdekken is!'

Avonturenboerderij Molenwaard is in 2019, 2020, 2021, 2022 én 2023 uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland door Land van ANWB. 

Ontdek de Avonturenboerderij 

Jouw dagje uit in Zuid-Holland

Je wilt een dagje uit in Zuid-Holland met de kinderen. Avonturenboerderij Molenwaard is hiervoor de perfecte bestemming. Met heel veel dieren, een echt kinderthema, Fien en Teun die rondlopen over het park, een opdrachtenboekje én leuke attracties beleven kinderen ongetwijfeld het leukste dagje uit. 

Activiteiten en attracties:

  • Fien en Teun shows
  • Fruitkistjes (attractie)
  • Mike en Molly's skelterbaan
  • Stips's paardenrace
  • Bootje varen

Maar ook; knuffelen met dieren, je weg vinden tussen het water en riet, moestuin verzorgen en als echte boer of boerin met je eigen elektrische trekker over de trekkerbaan rijden.

Alle activiteiten en attracties

Dagje uit Zuid-Holland

Fien en Teun speelboerderij

Iedereen kent ze: Fien en Teun. Twee vrolijke boerderijkinderen die spelenderwijs het Hollandse landleven ontdekken. Tijdens jouw bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard lopen Fien en Teun over het park, om samen met de kinderen op ontdekkingstocht te gaan en ze alles te leren over het boerderijleven. Bij de schattige dieren kijken, opdrachten maken of als echte boer of boerin de moestuin verzorgen. Avonturenboerderij Molenwaard: 'waar spelen ontdekken is!'

Zing en dans mee met Fien en Teun

Fien en Teun kunnen niet wachten om jou en de kinderen te ontmoeten. Zingen en dansen jullie mee tijdens een van hun shows? Op meerdere momenten van de dag komen Fien en Teun naar het begin van de Avonturenboerderij om een leuke kindershow te geven. 

Bestel jouw tickets

Fien en Teun show

Dagje uit in Zuid-Holland met overnachting

En... wist je dat zodra je jouw dagje uit in Zuid-Holland combineert met een overnachting op Vakantiepark Molenwaard je geniet van nóg meer Fien en Teun! Je neemt de bus van het vakantiepark naar de avonturenboerderij voor de optimale Fien en Teun ervaring.

Jouw dagje uit in Zuid-Holland combineren met een overnachting? Klik hieronder voor alle vakantiehuisjes. 

Dagje uit met overnachting boeken

Dagje uit in Zuid-Holland plannen

Kom je ook gezellig naar het pretpark voor kleine kinderen? Ontmoet Fien en Teun en hun dierenvriendjes en ga op ontdekkingstocht. Weet de kinderen samen met Fien en Teun alle opdrachten te maken? Dan worden zij net als Fien en Teun een echt boertje of boerinnetje. 

Tickets bestellen

Schoolreisje in Zuid-Holland

Schoolreisje in Zuid-Holland? Van koe melken, tractor rijden en vogels spotten tot bootje varen, tuinieren en ponyrijden… Voor schoolkinderen hebben wij speciale arrangementen. Combineer educatie met speelplezier bij Avonturenboerderij Molenwaard en beleef het allerleukste schoolreisje.

Kinderfeestje in Zuid-Holland

Daarnaast bieden wij leuke kinderfeestjes van ca. 2,5 uur. De kinderfeestjes kunnen gereserveerd worden met een starttijd tussen 10:30 en 14:30 uur. Lees alles over een kinderfeestje bij Avonturenboerderij Molenwaard.

 Dagje uit plannen

Wat vinden onze bezoekers?