Dagje weg met peuter?

Ben je doordeweeks een keer een dag vrij of heb je zin om in het weekend wat te doen met het gezin? Vier jouw dagje weg met peuter of peuters op onze Avonturenboerderij Molenwaard. Ons themapark is volledig in Fien & Teun stijl. Dit boertje en boerinnetje staan te trappelen om jouw peuter spelenderwijs meer te leren over het boerderijleven!

Peuter uitje in Zuid-Holland

Op ons themapark is ontzettend veel te beleven tijdens een dagje weg met peuter. Samen kunnen jullie je een hele dag vermaken op het pretpark met Fien & Teun! Aai alle boerderijdieren, bezoek interactieve theatershows, leer over bijen en honing, ga aan de slag in de moestuin, speel je suf op het speelplein én haal natuurlijk je boerderijdiploma. Dit en nog veel is te beleven op onze Avonturenboerderij Molenwaard. Het leukstje uitje met peuter van Zuid-Holland!

Tickets bekijken

Opladen op de Avonturenboerderij

Al onze toffe activiteiten met je peuter zorgen ervoor dat jullie vast snel trek krijgt tijdens jullie peuteruitje. Daarom hebben we de fijnste horecagelegenheden voor jullie klaar staan! Kiezen jullie voor pannenkoekenrestaurant De Fruitschuur, landelijk lunchen op Eeterij Molenzicht of picknicken op het poldergrasveld? Even opladen, smullen... en weer door met spelen en leren! Er is een grote kans dat jullie streekproducten voorgeschoteld krijgen; ons horeca-assortiment bestaat hier voor maar liefst 70% uit. 

Uiteraard is het gewoon mogelijk om jullie eigen eten en drinken mee te nemen voor tussendoor of om iets af te halen bij een horecapunt buiten. Strijk met jouw peuter gezellig neer op één van de picknicktafels van onze educatieve boerderij. Eet- en drink smakelijk!

Google review
'Wat een ontzettend leuk park voor kinderen tot een jaar of 6! Alles leren over de boerderij en echte dieren aaien en helpen in de moestuin. Echt een aanrader voor mensen met kleine kids!' - Judith Bouwman

Voordelig dagje weg met peuter?

Wij hebben goed nieuws voor iedereen die korting wilt op zijn dagje weg met peuter(s). Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief wordt je als eerste op de hoogte gebracht van onze aanbiedingen. Of houd onze actiepagina in de gaten voor een voordelig dagje uit.

Blijf op de hoogte van acties

Dagje weg met peuter

Dagje weg met peuter

Maak van je dagje weg met peuter, een nachtje weg met peuter!

Fien & Teun vinden het hartstikke gezellig als jullie ook komen logeren. Voor een nachtje weg met peuter is een hotelovernachting op Vakantiepark Molenwaard ideaal. Het gethematiseerde park ligt op zo'n kwartier rijden van het attractiepark. Je kunt vanaf het vakantiepark gratis heen en weer met de Fien en Teun bus als je een overnachting hebt geboekt.

Kiezen jullie een centraal gelegen studio,  luxe kamperen in een Avonturentent, een Kinderdijk Cottage met uitzicht over de natuurplas óf gaan jullie voor polderuitzicht vanuit de Polderlodge? Hoe dan ook rust je heerlijk uit in de gekozen hotelaccommodatie na een dagje weg met peuter!

Lang overnachten bij Fien & Teun

Is jullie nachtje- en dagje weg met peuter zo goed bevallen op Molenwaard? Dan kunnen jullie een volgende keer ook gezellig lang komen logeren. Vakantiepark Molenwaard geeft jullie tijdens een verblijf elke dag gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Ons themapark is dus erg geschikt voor een weekendje weg met peuter(s) of schoolvakantie (meivakantie, zomervakantie of zelfs de herfstvakantie of kerstvakantie) met het hele gezin! Wanneer komen jullie vakantie vieren met Fien en Teun?

Ik wil een dagje uit met peuter!

FIEN & TEUN’S ZOMERFESTIJN

Van 29 maart tot en met 22 september 2024 vier je samen met Fien & Teun de zomer! Tijdens deze periode geniet je met het hele gezin van zomerse activiteiten, een gloednieuw attractie en vrolijke minishows waar lekker gedanst mag worden. Woezel en Pip komen ook op bezoek. Er zijn tijdens dit festijn heel veel activiteiten met je peuter te doen!

Lees meer over dit festijn

Veelgestelde vragen van gezinnen

Tot welke leeftijd hebben kinderen gratis toegang?

Kinderen tot en met 1 jaar krijgen gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Voor zowel kinderen (vanaf 2 jaar) als volwassenen geldt dezelfde prijs voor een dagticket.

Kan ik een foto, tekening of knutselwerkje naar Fien & Teun sturen?

Fien en Teun vinden het superleuk om jouw mooiste tekeningen, knutselwerkjes en foto's te ontvangen. Stuur je post naar:

Hoe is het gesteld met de veiligheid bij wateractiviteiten?
Bij Avonturenboerderij Molenwaard laten we kinderen op een veilige, verantwoorde manier kennismaken met de stromende kracht achter het Nederlandse (polder)landschap. Op het park is het waterniveau aangepast aan de jonge doelgroep. Bij 'bootje varen' is het mogelijk om gebruik te maken van zwemvesten. Overig water op het park is afgeschermd met hekwerk, een groenstrook en/of begroeiing. Wij doen er alles aan om jouw dagje uit met peuter zo veilig mogelijk te houden.

Avonturenboerderij Molenwaard
T.a.v. Fien & Teun
Polderweg Oost 5
2973 AN Molenaarsgraaf