Reserveer met de Dordtpas

Leuk dat je naar Avonturenboerderij Molenwaard wilt komen met jouw Dordtpas! Je krijgt 1 keer gratis toegang tot het park.

Geldig t/m 31 december 2024

DORDTPAS 2024

Ga op ontdekkingstocht met Fien & Teun en behaal je boerderijdiploma!
Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de parkshows. Samen beleef je een onvergetelijke dag midden in de Hollandse Polder.

GRATIS TOEGANG

Exclusief voor jou als pashouder van de Dordtpas ontvang je 1x gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Reserveren is verplicht.

RESERVEER JOUW BEZOEK

Neem jouw reservering en jouw Dordtpas mee naar Avonturenboerderij Molenwaard. Bij de ingang wordt de reservering en jouw pas gescand. Alleen pashouders krijgen korting. 

* De korting is geldig t/m 31 december 2024, niet in combincatie met andere kortingen en niet inwisselbaar tegen contanten.