Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

Events

Samen... is alles veel leuker! Kijk voor de leukste evenementen op deze pagina of plan zelf je eigen evenement bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Thema's

Ontdek de boerderijthema's met Fien & Teun!

- Kaas:
Activiteiten in sep. '19
- Paddenstoelen & Pompoenen
Activiteiten in okt. '19
- Winter op de Boerderij
Activiteiten van 1 nov. '19 t/m 31 jan. '20

Events - Thema Winter op de Boerderij
Thema Winter op de Boerderij

Vier de winter bij Avonturenboerderij Molenwaard! Van 1 november t/m 31 januari is het ‘Winter op de boerderij’ Maand. Geniet van een heerlijk kopje warme chocolademelk of een lekker broodje boerenrookworst. Ga op de foto met Fien & Teun, maak een mooie pindaketting voor de vogels en beleef nog veel meer echte Hollandse winterse activiteiten. En daar horen natuurlijk ook de winterse feesten bij: Sinterklaas en Kerst. 

Sinterklaas heeft speciaal voor ons zijn Boerderijpieten uit Spanje meegenomen. Melk de koeien met de Koeienpiet of verzorg de pony’s met de Ponypiet. Ook komt de Sint zelf langs op 16 & 17 november, 23 & 24 november en 30 november & 1 december

Als Sinterklaas met zijn boot terug naar Spanje vaart, is het pas echt winter. Bind de ijzers onder en kom, samen met Fien en Teun, schaatsen op de enige echte Fien en Teun Schaatsbaan. En is het eind van het jaar bijna in zicht? Dan komt de Kerstman natuurlijk ook op bezoek: van 26 t/m 30 december is deze vriendelijke man op het park voor een dikke knuffel en vrolijke ho ho ho!

Events - Kinderschaatsbaan
Kinderschaatsbaan

Vanaf 1 november t/m 31 januari kan je met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes gezellig schaatsen op de kinderschaatsbaan bij de Avonturenboerderij.

Schaatsen voor de kinderen zijn te leen op het park, en zijn inbegrepen bij de entreeprijs tot het park.

Events - Ontmoet Sinterklaas
Ontmoet Sinterklaas

Ontmoet Sinterklaas op de Avonturenboerderij! Hij is aanwezig op 16 & 17 november, 23 & 24 november en 30 november & 1 december.

Ben je benieuwd hoe laat de meet & greet met Sinterklaas is? Kijk dan op het informatiebord op het voorplein.

Events - Boerenkerstmarkt
Boerenkerstmarkt

Op donderdag 19 december en vrijdag 20 december 2019 vindt op Avonturenboerderij Molenwaard de allereerste Boerenkerstmarkt plaats. Tijdens dit sfeervolle evenement kun je de mooiste kerstcadeaus uitzoeken bij diverse kramen vol streekproducten, brocante en heerlijke lekkernijen.

Naast de markt is er nog van alles te beleven; zo kunnen de kinderen schaatsen, ponyrijden of tractor rijden, zijn er demonstraties én livemuziek. Natuurlijk is de Kerstman aanwezig en kun je genieten van warme wafels, poffertjes of glühwein.

De Avonturenboerderij is voor de Boerenkerstmarkt geopend vanaf 16:00 uur tot 21:00 uur. De entree bedraagt € 5,00 en het parkeren is tijdens dit evenement gratis. Tickets zijn enkel te koop aan de kassa van het park!

Events - Ontmoet de Kerstman
Ontmoet de Kerstman

Ontmoet de Kerstman op Avonturenboerderij Molenwaard! Hij is aanwezig van 19 december t/m 30 december (uitgezonderd 25 december). 

Ben je benieuwd hoe laat de meet & greet met de Kerstman is? Kijk dan op het informatiebord op het voorplein.

Events - Fien & Teun Dag 2 januari 2020
Fien & Teun Dag 2 januari 2020

Heet jij Fien of Teun? Kom dan op donderdag 2 januari 2020 gratis naar Avonturenboerderij Molenwaard, en luid gezellig samen met ons het nieuwe jaar in!

Meer informatie volgt!