Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

Events

Samen... is alles veel leuker! Kijk voor de leukste evenementen op deze pagina of plan zelf je eigen evenement bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Thema's

Ontdek de boerderijthema's met Fien & Teun!

- Winter op de Boerderij
1 november t/m 31 januari 2021
- Het Grote Sinterklaasfeest
20 t/m 22 november 2020
25 t/m 29 november 2020
2 t/m 6 december 2020
- Fien & Teun Dag
2 januari 2021

Events - Thema: Winter op de Boerderij
Thema: Winter op de Boerderij

Vier de winter bij Avonturenboerderij Molenwaard! Van 1 november t/m 31 januari is het ‘Winter op de boerderij’ Maand. Geniet van een heerlijk kopje warme chocolademelk of een lekker broodje boerenrookworst. Ga op de foto met Fien & Teun en beleef nog veel meer echte Hollandse winterse activiteiten. En daar horen natuurlijk ook de winterse feesten bij: Sinterklaas en Kerst. 

Sinterklaas heeft speciaal voor ons zijn Boerderijpieten uit Spanje meegenomen. Melk de koeien met de Koeienpiet of verzorg de pony’s met de Ponypiet. Ook komt de Sint zelf langs op  20 t/m 22 november , 25 november t/m 29 november en 2 t/m 6 december

Events - Kinderschaatsbaan
Kinderschaatsbaan

Vanaf 6 november t/m 31 januari kan je met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes gezellig schaatsen op de kinderschaatsbaan bij de Avonturenboerderij.

Schaatsen voor de kinderen zijn te leen op het park, en zijn inbegrepen bij de entreeprijs tot het park.

Events - Het Grote Sinterklaasfeest
Het Grote Sinterklaasfeest

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint… samen met de leukste Boerderijpieten naar Avonturenboerderij Molenwaard! Beleef het grootste, gezelligste Sinterklaasfeest van het land met Fien en Teun. Het Grote Sinterklaasfeest vindt plaats op 20 t/m 22 november, 25 november t/m 29 november, 2 december t/m 6 december 2020.
Ervaar jouw veilig dagje uit met de hele familie tijdens de vrolijkste tijd van het jaar bij de Avonturenboerderij!

Ontmoet Sinterklaas in zijn werkkamer, doe mee aan de speciale Pietenspeurtocht en schaats een rondje op de Kinderschaatsbaan. Ontdek het Hollandse landleven en behaal, samen met de Pieten, jouw eigen écht Boerenpietendiploma op de Pietenboerderijschool. Help Koeienpiet met koe melken, maak een ponyritje bij Paardenpiet of tel de schaapjes met Schapenpiet; voer jij alle Pietenopdrachten goed uit? Welke Pieten er meer zijn… dat blijft nog even een grote verrassing!

Zing natuurlijk ook mee met de leukste Sinterklaasliedjes in de vrolijke minishow: Fien & Teun’s Sinterklaasfeest. Het allerliefste boertje en boerinnetje vertellen jou de leukste Sinterklaasverhaaltjes. Fien en Teun kunnen niet wachten! Zien zij jou bij Het Grote Sinterklaasfeest op de Avonturenboerderij?

Benieuwd hoe laat alle activiteiten plaatsvinden? Kijk dan op het Informatiebord op het Voorplein!

Events - De Werkkamer van Sinterklaas
De Werkkamer van Sinterklaas

Het restaurant op het Voorplein wordt tijdens Het Grote Sinterklaasfeest omgetoverd tot de échte Werkkamer van Sinterklaas.
In de Werkkamer van Sinterklaas vind je zijn bureau, jeugdfoto's van de Sint, zijn eettafel en véle andere geheimen die je anders nooit zal horen of zien. Loop per huishouden door de ruimte, maak kennis met Postpiet en Regelpiet én ga op gepaste afstand op de foto met de Sint.

Fien & Teun hebben Sinterklaas en de Boerderijpieten gevraagd of zij vanaf 20 november naar de Avonturenboerderij willen komen... Natuurlijk hebben zij gelijk ingestemd. Zien we jou dan? De werkkamer van Sinterklaas is te bewonderen op: 20 t/m 22 november, 25 november t/m 29 november, 2 december t/m 6 december 2020.

Events - Fien & Teun Dag - Zaterdag 2 januari 2021
Fien & Teun Dag - Zaterdag 2 januari 2021

Heet jij Fien of Teun? Kom dan op zaterdag 2 januari 2021 gratis naar Avonturenboerderij Molenwaard, en luid gezellig samen met ons het nieuwe jaar in!

Meer informatie volgt!