Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

Fien & Teun - Feest op de boerderij!

Van oktober 2017 tot mei 2018 waren Fien & Teun te zien in het theater met hun eigen oer-Hollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij!’.


Thema's

Ontdek de boerderijthema's met Fien & Teun!

- Thema: Molens
September
- Paddenstoelen en Pompoenen
Oktober 
- Winter op de Boerderij
1 november t/m 31 januari 2021
- Fien & Teun Dag
2 januari 2021

Feest op de boerderij!

In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling. Met Fien & Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

Boerderij Experience
De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, maar zit ook vol humor en vrolijke muziek. Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekertjes zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in het foyer van het theater. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel.