Fien & Teun

Fien en Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen die wonen op Avonturenboerderij Molenwaard. Samen ontdekken ze spelenderwijs het Hollandse landleven op hun boerderij, middenin de polder! Hier beleven ze de leukste avonturen met hun dierenvriendjes en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel.

Op de Avonturenboerderij

Avonturenboerderij Molenwaard is de boerderij waar Fien en Teun wonen. Kom je op bezoek? Dan nemen het boertje en boerinnetje je mee en laten zij je van alles zien over het leven op de boerderij. Hier kan je  koe melken, trekker rijden, varen in een bootje, ponyrijden en nog veel meer! Ga aan de slag met het opdrachtenboekje en wordt, net als Fien & Teun, een écht boertje of boerinnetje. Natuurlijk kan je op de Avonturenboerderij ook Fien en Teun ontmoeten en kijken naar de verschillende shows die zij door de dag heen geven! 

Plan je bezoek!

Beleef meer met Fien & Teun!

 

Fien over 2023

Hoi, ik ben Fien

Ik ben zes jaar en beleef samen met mijn broertje Teun de leukste avonturen op de boerderij!

Ik ben gek op mijn vriendjes Sebastiaan het varkentje, Rosa de koe, Stip de Pony, de schaapjes Mike & Molly en Pim, mijn hondje. Ik leer Teun allemaal leuke dingen over de boerderij en onze dieren.

Teun over 2023

Hoi, ik ben Teun

Ik ben het broertje van Fien en ik ben vier jaar.

Fien zegt dat ik heel nieuwsgierig ben en soms een beetje ondeugend. Ik vind het heel leuk om in de moestuin te spelen en de plantjes te verzorgen.