Reserveer met de Gelrepas

Leuk dat je naar Avonturenboerderij Molenwaard wilt komen met jouw Gelrepas! Je ontvangt 25% korting op de entreeprijs.

Geldig t/m 31 december 2023

RESERVEER JOUW BEZOEK

Gelrepas 2023

Ga op ontdekkingstocht met Fien & Teun en behaal je boerderijdiploma!
Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de parkshows. Samen beleef je een onvergetelijke dag midden in de Hollandse Polder.

Avonturenboerderij Molenwaard is in 2019, 2020, 2021, 2022 én 2023 uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland door het land van ANWB.

Exclusieve korting 

Exclusief voor jou als pashouder van de Gelrepas ontvang je 25% korting op de normale entreeprijs bij Avonturenboerderij Molenwaard.  Reserveren is verplicht. 

RESERVEER JOUW BEZOEK

Neem jouw reservering en jouw Gelrepas mee naar Avonturenboerderij Molenwaard. De betaling vindt aan de kassa plaats. Alleen pashouders krijgen korting. 

* De korting is geldig t/m 31 december 2023, niet in combincatie met andere kortingen en niet inwisselbaar tegen contanten.