Avonturenboerderij Molenwaard, waar spelen ontdekken is!

Geniet van het Hollandse landleven op Avonturenboerderij Molenwaard! Beleef een uniek dagje uit en ontdek spelenderwijs alles over het boerenleven. Bij de ingang krijgen alle kinderen een opdrachtenboekje met verschillende puzzels en vragen. De oplossingen kunnen ze vinden op het park; op de informatieborden, maar ook door goed te kijken naar de minishows. Lukt het om de opdrachten te maken? Dan ontvangt iedereen zijn/haar boerderijdiploma en word je, net als Fien en Teun, een echte boertje of boerinnetje!

Bestel hier je tickets!

Attracties & Dierenvriendjes

Attracties & Dierenvriendjes

Op Avonturenboerderij Molenwaard is van alles te beleven! Vaar in een bootje, loop over het blotevoetenpad, leer van alles over het telen van groenten en knuffel met de liefste dieren.

Entertainment

Avonturenboerderij Molenwaard heeft een breed aanbod aan entertainment. Met Fien en Teun op het park, verschillende shows en themamaanden is er iedere dag van alles te bekijken en beleven!
Educatie

Educatie

Bij Avonturenboerderij Molenwaard kun je van alles leren over het leven op een boerderij. Voer leuke opdrachtjes uit en krijg aan het eind van de dag een écht boerderijdiploma!
Horeca

Horeca

Krijg jij ook altijd zo’n trek van een spannende ontdekkingstocht? Op Avonturenboerderij Molenwaard zijn er verschillende horecagelegenheden, zo is er voor iedereen wat lekkers!
Winkels

Winkels

Wil je thuis ook meezingen en -swingen op de leukste liedjes van Fien & Teun? Of lekker knuffelen met de zachtste Fien & Teun-knuffels? Neem dan een kijkje in onze winkels op het park.