Boerenschuurshows

Boerenschuurshows

Krijg antwoord op al je vragen over het boerenleven tijdens de boerenschuurshows! Tijdens deze vrolijke interactieve shows leer je op muzikale wijze over bijen, melk, fruit en pony's!

Vraag het aan...

Altijd al willen weten hoe bijen honing maken, hoe kaas gemaakt wordt, hoe fruit groeit en wat het verschil is tussen een pony en een paard? Bezoek dan ook de boerenkartheatershows en stel al jouw vragen!

... de imker

Tijdens de boerenkarshow 'Bezige Bijtjes', zal de imker jou van alles leren over bijen. Prikken alle bijen? En hoe maken ze eigenlijk honing? 

... de kaasboer

Waarom smaakt oude kaas anders dan jonge kaas? Van welke melk kun je allemaal kaas maken? En hoe komt kaas aan zijn kleur? Tijdens de boerenkarshow 'Kaasmakende Koeien' zal de kaasboer jou meer vertellen over kaas.

... de fruitboer

We eten allemaal weleens fruit, maar wat is een boomgaard en waarom hebben vruchten pitten? Op dit en nog meer vragen zal de fruitboer jou antwoord geven tijdens de 'Fruitige Fruitshow'.

... het paardenmeisje

Het paardenmeisje zal jou tijdens de boerenkarshow 'Prachtige Paarden' van alles leren over deze prachtige dieren. Hoe noem je een jong paard? Wat is het verschil tussen een paard en een pony? En hoe verzorg je een paard?

 

Handig om te weten!

De boerenkarshows zullen verspreid over de dag op verschillende tijden te zien zijn. Kijk voor de precieze tijden op het informatiebord op het voorplein van het park.