Educatie

Bij Avonturenboerderij Molenwaard kun je van alles leren over het leven op een boerderij. Voer leuke opdrachtjes uit en krijg aan het eind van de dag een écht boerderijdiploma!

Een leerzaam uitje!

Bij de ingang krijgen alle kinderen een opdrachtenboekje met verschillende puzzels en vragen. De oplossingen kunnen ze vinden op het park; op de informatieborden, maar ook door goed te kijken naar de minishows. Lukt het jou de opdrachten te maken? Dan ontvang jij je boerderijdiploma en word je, net als Fien en Teun, een echt boertje of boerinnetje!

Een dag naar Avonturenboerderij Molenwaard is een leuk en educatief uitje en daarom zeer geschikt als schoolreisje! Meer info over schoolreisjes. 

Leer meer tijdens de boerenschuurshow

Bij de verschillende educatieve boerentheatervoorstellingen leer je van alles over het boerenleven. Zo vertelt de Imker over de bijen en honing, de melkboer over melk en de fruitboer alles over fruit! Tijdens deze educatieve boerentschuurshows, leer je op een interactieve, muzikale wijze alles over het boerenleven, de natuur, voedsel en dieren. Na afloop van de mini-voorstelling kun je al je vragen stellen aan de boeren.

Meer op de Avonturenboerderij