Entertainment

Avonturenboerderij Molenwaard heeft een breed aanbod aan entertainment. Met Fien en Teun op het park, verschillende shows en themamaanden is er iedere dag van alles te bekijken en beleven!

Ben je benieuwd welke show er speelt en hoe laat precies? Kijk dan op het informatiebord op het voorplein.

Fien & Teun

Fien en Teun kunnen niet wachten om jou te ontmoeten! Natuurlijk zijn zij iedere dag op de boerderij aanwezig. Zing en dans jij mee tijdens hun shows?

Mike & Molly

Mike en Molly, de schaapjes van Fien en Teun, beleven samen de grootste avonturen in Mike & Molly Land. In de lieve, vrolijke voorstelling maak je kennis met deze leuke schaapjes. Ben je ook zo benieuwd naar hun verhalen en avonturen? Kom dan kijken en ga mee op muzikale reis op zoek naar lekker gras.

Themamaanden

Door het hele jaar heen verwelkomen Fien en Teun verschillende gasten op de boerderij. Die maand staat dan in het teken van deze gast en zijn er extra shows rondom dit thema. Bekijk hieronder de actuele thema’s.

Naar de thema's

Boerenkartheatershows

Niet alleen Fien en Teun geven shows op het park, ook op andere plekken kun je kijken naar vrolijke, interactieve boerenkartheatershows. leukste shows. Tijdens deze voorstellingen leer je op een muzikale manier van alles over het leven op de boerderij. 

Bezige Bijtjes
Leer alles over het leven van de bij. Prikken alle bijen? En hoe maken ze eigenlijk honing? 

Kaasmaakende Koeien
Leer alles over het maken van kaas. Waarom smaakt oude kaas anders dan jonge kaas? Van welke melk kun je allemaal kaas maken? En hoe komt kaas aan zijn kleur? 

Prachtige Paarden
Leer alles over paarden. Hoe noem je een jong paard? Wat is het verschil tussen een paard en een pony? En hoe verzorg je een paard?

Fruitige Fruitshow 
Leer alles over fruit. Waarom hebben vruchten pitten? En wat is een boomgaard? 

Krijg antwoord op al je vragen over het boerenleven in de boerentheatershows! Na afloop van deze mini-voorstellingen kun je jouw vragen stellen aan de imker, de kaasboer, de fruitboer en het paardenmeisje. 

Meer op de avonturenboerderij