Entertainment

Avonturenboerderij Molenwaard heeft een breed aanbod aan entertainment. Met Fien en Teun op het park, verschillende shows en themamaanden is er iedere dag van alles te bekijken en beleven!

Ben je benieuwd welke show er speelt en hoe laat precies? Kijk dan op het informatiebord op het voorplein.

Themamaanden

Door het hele jaar heen verwelkomen Fien en Teun verschillende gasten op de boerderij. Die maand staat dan in het teken van deze gast en zijn er extra shows rondom dit thema. Bekijk hieronder de actuele thema’s.

Naar de thema's

Shows

Dagelijks worden er diverse shows gegeven op de Avonturenboerderij. Door Fien en Teun, Mike en Molly, maar ook zijn er vrolijke interactieve boerenschuurshows. Tijdens de shows kom je op een muzikale manier van alles te weten over het leven op de boerderij.

Fien & Teun

Fien & Teun

Fien en Teun kunnen niet wachten om jou te ontmoeten! Zij zijn iedere dag op de boerderij aanwezig. Zing en dans mee met de vrolijkste liedjes tijdens hun shows en ga na afloop met ze op de foto.
Mike & Molly

Mike & Molly

Bèèèh, de schapenvriendjes Mike en Molly beleven samen de grootste avonturen op de boerderij. In hun vrolijke, lieve show maak je kennis met de schaapjes. Ben je ook zo benieuwd naar hun verhalen en avonturen? Kom dan kijken en ga mee op muzikale reis op zoek naar lekker gras.
Stip's Ponyshow

Stip's Ponyshow

Leer alles over paarden en natuurlijk Stip de Pony! Heb jij altijd al willen weten hoe je een paard verzorgt en wat het verschil is tussen een paard en een pony? Kom dan kijken naar deze show over Stip. Na afloop van de show kan jij al je vragen stellen aan de amazone.
Bijenshow

Bijenshow

Leer alles over het leven van de bij. Prikken alle bijen? En hoe maken ze eigenlijk honing? Na afloop van de show kan jij je vragen stellen aan de imker.
Fruitshow

Fruitshow

Leer alles over fruit. Waarom hebben vruchten pitten? En wat is een boomgaard? Na afloop van de show kan jij je vragen stellen aan de fruitboer.
Melkshow

Melkshow

Leer alles over melk. Waar komt het vandaan? Hoe noem je een babykoe? In welke producten zit allemaal melk? Na afloop van de show kan jij je vragen stellen aan de melkboer.

Meer op de Avonturenboerderij