12 februari t/m 31 maart 2023

Lente op de boerderij

Lente op de boerderij

Van 12 februari t/m 31 maart 2023 vieren wij Lente op de Boerderij! Er zijn jonge dieren, de natuur begint weer op te bloeien en de boerderij is prachtig versierd! Kom jij bij ons het voorjaar vieren?

Voel jij ook de lentekriebels?

Van 12 februari t/m 31 maart 2023 vieren wij Lente op de Boerderij! In de lente staat de boerderij prachtig in bloei. De tulpen schieten de grond uit en insecten ontwaken uit hun winterslaap. Tijdens lente op de boerderij ontdek jij de natuur op zijn mooist en leer je meer over alle kriebelbeestjes.                         

Plan jouw dagje uit!

Ga op onderzoek uit

Ga op ontdekkingstocht met het kriebelbeestjesboekje
Wat is dat nu voor een beestje? Tijdens Lente op de boerderij kan jij met het speciale kriebelbeestjesboekje de Avonturenboerderij over. Voer de opdrachten uit en leer meer over alle kriebelbeestjes. Aan het eind van de dag ontvang jij jouw boerderijdiploma en word je net als Fien en Teun een echt boertje of boerinnetje.

Fien & Teun Liedjesfeest
In deze periode kan je samen met Fien en Teun meezingen en -swingen op de vrolijkste liedjes van het favoriete boertje en boerinnetje. Daar maken zij een echt feestje van! Na afloop van het Fien & Teun liedjesfeest show kan jij natuurlijk met hen op de foto.                            
Bewonder de GiGa Grote Kriebelbeestjes 
Tijdens het thema lente op de boerderij kan jij je laten verrassen door alle bewegende insecten op de boerderij. Nieuwsgierig geworden naar dit evenement? Bekijk dan onze evenementenpagina.

Naar evenementen