November 2022 t/m maart 2023

Winter op de boerderij

Winter op de Boerderij

Van november 2022 t/m 5 maart 2023 vieren wij Winter op de boerderij! Er is deze maanden van alles te beleven en er komt ook hoog bezoek!

Vier de Winter!

Van november 2022 t/m 5 maart 2023 is het 'Winter op de boerderij’ maand. Geniet van een heerlijk kopje warme chocolademelk of een lekker broodje boerenrookworst. Bezoek de vrolijke show van Fien & Teun en beleef nog veel meer echte Hollandse winterse activiteiten. En daar horen natuurlijk ook de winterse feesten bij als Sinterklaas en Kerst.

Hoog bezoek!
Tijdens de wintermaanden komen ook Sinterklaas en zijn Boerderijpieten en vervolgens ook de Kerstman op bezoek. Je kunt dan met hen op de foto en genieten van allerlei leuke extra's op de Avonturenboerderij. Benieuwd wanneer zij langskomen? Bekijk dan onze evenementenpagina.

Naar evenementen

Kinderschaatsbaan
Bind de ijzers onder en kom, samen met Fien en Teun, schaatsen op de enige echte Fien en Teun Schaatsbaan. Op de kinderschaatsbaan kan je samen met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes een rondje schaatsen over het ijs. Schaatsen voor kinderen zijn te leen op het park, en zijn inbegrepen bij de entreeprijs tot het park.