November 2022 t/m maart 2023

Winter op de boerderij

Winter op de Boerderij

Van 11 november 2022 t/m 5 maart 2023 vieren wij Winter op de boerderij! Er is deze maanden van alles te beleven en er komt ook hoog bezoek!

Vier de Winter!

Van 11 november 2022 t/m 5 maart 2023 is het 'Winter op de boerderij’ maand. Geniet van een heerlijk kopje warme chocolademelk of een lekker broodje boerenrookworst. Bezoek de vrolijke show van Fien & Teun en beleef nog veel meer echte Hollandse winterse activiteiten. En daar horen natuurlijk ook de winterse feesten bij als Sinterklaas en Kerst.

Plan jouw dagje uit!

De leukste winteractiviteiten

Haal je Winterboerderijdiploma met een speciaal winterboekje
Speciaal voor de winter is er nieuw boerderijopdrachtboekje. Wil jij net als Fien en Teun een écht boertje of boerinnetje worden en meer leren over de boerderijdieren in de winter? Haal dan je winterboerderijdiploma! Volg de route in het boekje, maak de opdrachten en lever jouw antwoorden weer in bij de ingang! Aan het einde van de dag ga je met jouw winterdiploma naar huis!

Winterdierenspeurtocht 
De dieren op en rond de boerderij gedragen zich net allemaal een beetje anders in de winter. Er staan 5 borden op de boerderij, voor een Winterdierenspeurtocht. Ga op zoek naar de bordjes en leer meer over de dieren in de winter. 

Ontmoet de Kerstman
Natuurlijk is de Kerstman ook aanwezig op de boerderij.  Vanaf 10 december kan je vro-ho-ho-lijke Kerstman ontmoeten.  Benieuwd naar alle dagen waarop de Kerstman aanwezig is? Bekijk dan onze evenementenpagina.

Naar evenementen

Fien & Teun Winterfeest 
Speciaal voor de winter hebben Fien en Teun een andere show. Fien & Teun Winterfeest. Zwing en swing mee met de vrolijke winterse liedjes over onder andere sneeuw! Vier samen de winter met jouw favoriete boertje en boerinnetje. 

Kinderschaatsbaan
Bind de ijzers onder en kom, samen met Fien en Teun, schaatsen op de enige echte Fien en Teun Schaatsbaan. Op de kinderschaatsbaan kan je samen met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes een rondje schaatsen over het ijs. Schaatsen voor kinderen zijn te leen op het park, en zijn inbegrepen bij de entreeprijs tot het park.

Alvast in de Winterstemming komen? Luister via Spotify naar de leukste Winterliedje van Fien & Teun.

De Leukste Winterliedjes