Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

Avonturenboerderij Molenwaard in Top 10 Leukste Uitjes van Zuid-Holland | 07-12-2018

Gisteravond is bekendgemaakt dat Avonturenboerderij Molenwaard behoort tot de Top 10 Leukste Uitjes 2019 in de categorie Zuid-Holland. Met deze nominatie is het themapark nog in de race voor het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019.

Geopend in maart 2018 mag Avonturenboerderij Molenwaard zich nu al meten met enkele grote namen in de vrijetijdssector, zoals Archeon, CORPUS en Vogelpark Avifauna. Binnen een jaar weet het gloednieuwe themapark in Groot-Ammers zich te plaatsen in de Top 10 Leukste Uitjes van Zuid-Holland 2019. De verkiezing is onderdeel van het Land van ANWB. Dit jaar zijn ruim 63.000 stemmen uitgebracht op uitjes die ANWB-leden het meest waarderen in verschillende categorieën. 

Avonturenboerderij Molenwaard is nu nog in de race voor het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019. De winnaar wordt op 7 maart 2019 bekendgemaakt.

Jaarrond geopend in 2019
Het ongekende succes van afgelopen jaar vertaalt zich al direct in de verkoop van de nieuwe seizoensabonnementen. Zowel huidige als nieuwe abonnementhouders weten hun weg te (blijven) vinden naar het themapark. Bovendien, mede door deze nominatie en de hoge bezoekersaantallen van 2018, zal Avonturenboerderij Molenwaard in seizoen 2019 een jaarrond geopend zijn. Alle openingsdagen en -tijden zijn te vinden op de website (op de homepagina): www.Avonturenboerderij.nl.

Themamaanden

Ga elke maand met Fien & Teun op avontuur!

- December: Winter op de Boerderij
2019
- Januari: Winter op de Boerderij 
- Februari: Lammetjes Maand met Mike en Molly
- Maart: Lammetjes Maand met Mike en Molly
- April: Lammetjes Maand met Mike en Molly
- Mei: Onderwater Maand
- Juni: Vroege Vogel Maand met Pino
- Juli: Varkentjes Maand met Rollen in de Modder
- Augustus: Varkentjes Maand met Rollen in de Modder
- September: Kaas Maand
- Oktober: Paddenstoelen & Pompoenen Maand
- November: Winter op de Boerderij
- December: Winter op de Boerderij 

2463-fien-teun-abm-anwb-top10.jpg