Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

Kerstcadeautje voor Molenwaardse voedselbankgezinnen | 21-12-2018


Deze week vinden negen Molenwaardse gezinnen van de regionale Voedselbank Giessenlanden-Zederik een extra kerstcadeautje in hun pakket: vrijkaartjes voor het hele gezin voor Avonturenboerderij Molenwaard.

Tijdens zijn bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard heeft de Kerstman nog een uitstapje gemaakt langs de Voedselbank Giessenlanden-Zederik. Zo vinden negen Molenwaardse gezinnen in hun volgende voedselpakket gratis tickets voor het themapark in Groot-Ammers.

“De Avonturenboerderij en Fien & Teun moeten er zijn voor iedereen. Dit is een manier om dat mogelijk te maken. En een mooier moment dan met kerst dit cadeau geven, is er niet. Dus ik hoop dat heel veel kinderen kunnen gaan genieten van ons prachtige park”, aldus Michael van Hoorne, directeur Avonturenboerderij Molenwaard.

Kerstgedachte
Bij Avonturenboerderij Molenwaard leeft de kerstgedachte volop. Dat gevoel van gezellig samenzijn met elkaar wilden de medewerkers graag delen. Met de vrijkaartjes kunnen de voedselbankgezinnen uit Molenwaard samen genieten van een dagje uit bij het naburige themapark. 

Themamaanden

Ga elke maand met Fien & Teun op avontuur!

- Mei: Onderwater Maand met Kikker
- Juni: Vroege Vogel Maand met Pino
- Juli: Rollen in de Modder Maand met Peppa 
- Augustus: Rollen in de Modder Maand met Peppa
- September: Kaas Maand
- Oktober: Paddenstoelen & Pompoenen Maand
- November: Winter op de Boerderij
- December: Winter op de Boerderij