Boerderij kinderfeestje vieren? Kom naar onze speelboerderij!

Een kinderfeestje vieren die de vriendjes van jouw kind(eren) nooit meer zullen vergeten; die vier je op onze te gekke avonturenboerderij. Op onze gethematiseerde speelboerderij staat educatie door Fien & Teun centraal. Ontdek samen hoe leuk onze kinderfeestjes op de boerderij zijn!

Plan jullie bezoek

Kinderfeestje op de boerderij in Zuid-Holland

De boerderij van Fien & Teun is ontzettend mooi, gezellig en leerzaam! Vier het volgende kinderfeestje van jouw kind(eren) op Avonturenboerderij Molenwaard in Zuid-Holland! Bij al onze kinderfeestjes krijgen twee ouders of begeleiders gratis entree. Voor de kids zijn de prijzen rond de €20,00 per persoon. 

Op welk kinderfeestje op de boerderij gaan jullie? Er zijn vier te gekke opties voor een buiten kinderfeestje. Bij elk kinderfeestje hebben jullie de hele dag toegang tot de avonturenboerderij, een fotomoment met Fien & Teun plus  eten en/of drinken met uiteraard een lekker ijsje. Doen jullie je best om echte boeren en boerinnetjes te worden? Dan krijgen jullie aan het einde van de dag een boerderijdiploma! Als jarige krijg jij ook nog eens een leuk verrassingcadeautje van ons. 

Ontdek de avonturenboerderij

Paarden- & Ponykinderfeestje

Vinden jullie pony's en paarden helemaal het einde? Of willen jullie graag deze lieve dieren leren kennen?  Dan is een kinderfeestje op de boerderij de plek waar je heen moet gaan met je vriendjes en vriendinnetjes! Jullie kunnen bij ons ponyrijden, leren om ze te verzorgen én over het park rijden met onze versierde ponykar in verjaardagstyle. Tijdens het ponykinderfeestje krijgen jullie vast trek! Daarom staat er op het midden van de dag een heerlijke Fien & Teun Kidsbox klaar met daarin een drankje, frietje, snack en een verrassing. 

Boerderijkinderfeestje

Op het boerderij kinderfeestje staat boer of boerin worden de hele dag centraal. Jullie krijgen allemaal een boerderij-opdrachtenboek, gaan ponyrijden, genieten van de Fien & Teun Kidsbox, maken een rondvaart in het boerderijbootje, bezoeken de molen, en mogen helpen met stallen mesten. Na dit kinderfeestje op onze boerderij zijn jullie helemaal klaargestoomd voor een cariere op het platte land!

Pannenkoeken kinderfeestje

Wil jij een kinderfeestje op onze boerderij waarbij je kan doen, leren én smullen? Dan is het tijd voor een pannenkoekenfeestje! Nadat jullie koeien hebben gemolken én de molenaar geholpen hebben met zijn dieren en de molen zijn jullie vast toe aan wat zoetigheid. Maak de mooiste en lekkerste pannenkoek ooit met het pannenkoeken versieren op onze educatieve boerderij!

Picknickkinderfeestje

Ben jij jarig in een zonnige maand? Dan is een picknick kinderfeestje op de boerderij te gek voor jou en iedereen die op je boerderijfeestje mag komen! Na het spelen op de avonturenboerderij ploffen jullie met blote voeten neer op het gras en is het tijd op de smulmand te openen. Onze goedevulde picknickmanden hebben broodjes, hartig- & zoet beleg en drankjes. Hierna is het tijd om te (leren) ponyrijden en een rondvaart te maken in het bootje. Wedden dat jij nog nooit zo'n gezellig en leerzaam kinderfeestje hebt gehad?

Kinderfeestje boerderij

Speelplein

Benieuwd wat voor speelactiviteiten er allemaal te vinden zijn op het kinderfeestje op de boerderij? Kom klimmen, spelen, klauteren en schommelen op het speelplein van Fien & Teun of spring op de fiets bij dierenvriendjes Mike & Molly voor een te gekke tijd. Voor nóg meer avontuur gaan jullie gezellig langs bij de trekkerbaan waar jullie leren om Holland droog te houden.

Kies jouw favoriete kinderfeestje!

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Alle feestjes duren circa 3 uur. Wanneer het programma is afgelopen mogen jullie nog lekker spelen en genieten op het park.
  • De kinderfeestjes zijn te reserveren vanaf 4 jaar en vanaf 5 kinderen
  • De kinderfeestjes kunnen gereserveerd worden met een starttijd tussen 10.00 en 14.30 uur
  • Twee ouders/begeleiders krijgen gratis entree bij elk type kinderfeestje
  • Kinderfeestjes kunnen plaatsvinden op alle openingsdagen, met uitzondering van nationale feestdagen

Veelgestelde vragen over het boerderijfeestje

Moet ik mijn entreeticket uitprinten?

Je hoeft je entreeticket niet uit te printen. De tickets zijn namelijk ook te scannen vanaf een smartphone of tablet. Download wel eerst het ticket op je smartphone of tablet, want een foto is niet scanbaar. 

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Bij Avonturenboerderij Molenwaard mag je je eigen eten en drinken nuttigen in het park, maar niet in Eeterij Molenzicht en Pannenkoekenrestaurant de Fruitschuur en het bijbehorende terras. Verspreid over het park staan picknicktafels waar je gebruik van kunt maken.