18 november t/m 3 december 2023

Vier Sinterklaas op de boerderij

Vier Sinterklaas op de boerderij

Oh kom er eens kijken… Sinterklaas en zijn Boerderijpieten komen langs bij de Avonturenboerderij om jou te ontmoeten!

Oh kom er eens kijken…

Sinterklaas komt samen met de allerleukste Boerderijpieten naar Avonturenboerderij Molenwaard. Tijdens hun bezoek kun je genieten van een speciale Fien & Teun Sinterklaasshow en allerlei speciale activiteiten, geheel in Sinterklaas-thema. Natuurlijk mag een ontmoeting met de Sint niet ontbreken!

Haal je pietendiploma met het speciale sinterklaasboekje
Boerderij Piet heeft jouw hulp nodig! Ga op pad met het speciale sinterklaasboekje en maak allerlei leuke opdrachten met als thema Sinterklaas. Voer verschillende klusjes uit op de boerderij en verzamel alle stempels. Heb jij alle klusjes uitgevoerd? Dan word jij een écht Pietje en ontvang je een Pietendiploma!

Ontmoet Sinterklaas
Natuurlijk is Sinterklaas er om jou te ontmoeten. Ga met hem op de foto en vertel alvast wat er op jouw wensenlijstje staat voor pakjesavond. Ben je benieuwd hoe laat je Sinterklaas en zijn Boerderijpieten kunt ontmoeten? Kijk dan op het informatiebord op het voorplein.

Fien & Teun Sinterklaasshow
Verkleed als Sinterklaasje en Pietje geven Fien en Teun tijdens de sinterklaasperiode een speciale sinterklaasshow! Zing en swing mee met vrolijke sinterklaasliedjes en vier dit grote feest samen met het favoriete boertje en boerinnetje.

Plan jouw dagje uit en onmoet Sinterklaas!

Sinterklaas en zijn Boerderijpieten zijn aanwezig op de volgende data:

  • 18 november & 19 november
  • 25 november & 26 november
  • 2 december & 3 december

Ben je benieuwd hoe laat je Sinterklaas en zijn Boerderijpieten kunt ontmoeten? Kijk dan op het informatiebord op het voorplein.

Alvast in de Sinterklaasstemming komen? Luister dan nu alvast de leukste Sinterklaasliedjes van Fien & Teun.

Luister op spotify