Zomerbarbecue voor abonnementhouders

Malse burgers, krokante boerenfriet, frisse fruitsalade en nog veel meer... Geniet samen van de overheerlijke boerenzomerbarbecue op de Avonturenboerderij. Een exclusief evenementen voor onze abonnementhouders.

BBQ voor abonnementhouders

Op de zwoele zomeravonden van zaterdag 16 juli, 23 juli, 30 juli, 6 augustus en 13 augustus (vanaf 18:00 uur) gaan de kinderen eerst met de dierenverzorgers op pad om de dieren te voeren. Daarna staat de boerenbarbecue klaar op het Voorplein, en kunnen de kinderen lekker ravotten in de Speeltuin. Natuurlijk komen ook Fien & Teun langs voor een vrolijk fotomoment.

Wil jij deze avond vol boerengezelligheid niet missen? En ben je al abonnementhouder?

Reserveer hier jouw zomerbarbecue 

Kosten zomerbarbecue abonnementhouders 

Deelname Barbecue: € 19,99 p.p.**

Kom jij met een kleine eter? Het is mogelijk voor kinderen, i.p.v. deelname aan de barbecue, te kiezen voor een Fien & Teun Kidsbox (boerenfrietje, snack, drankje en verrassing): € 9,99 p.p.

Nog geen abonnementhouder? Bestel dan snel jouw abonnement via deze link!

Extra gasten meenemen

Als abonnementhouder mag je per reservering max. 2 gasten meenemen naar de zomerbarbecue. De gasten (zonder abonnement) betalen € 27,50 p.p. voor deze avond én mogen al de hele dag genieten van alle activiteiten op het park!

*Bij te weinig aanmeldingen kan de Avonturenboerderij besluiten om het evenement te annuleren en/of te verzetten naar een andere dag. De aangemelde abonnementhouders krijgen minimaal 4 dagen vóór de dag van het evenement op de Avonturenboerderij hier bericht over.

**De zomerbarbecue is exclusief drankjes of extra horecaverbruik.