25 september t/m 15 november 2024

Fien & Teun's Herfstavontuur

Fien & Teun’s Herfstavontuur

Van 25 september t/m 15 november 2024 kun je samen met Fien & Teun op avontuur tijdens herfst op de Avonturenboerderij. Geniet van speciale activiteiten en er is speciaal bezoek… hondenvriendjes Woezel & Pip!

Herfstavonturen met Fien & Teun

Blaadjes vallen van de bomen… het is herfst. Trek je kaplaarzen en regenjas maar aan! Ga samen met Fien & Teun van 25 september t/m 15 november 2024 op avontuur tijdens de herfst bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Plan jouw dagje uit

Herfstige activiteiten

Leer alles over de herfst
Ga op ontdekking over het park met je eigen herfstboekje, vol vrolijke activiteiten, attracties en parkshows! Ontdek alle geheimen van het seizoen en ervaar de prachtige herfstkleuren op het park tijdens de herfstspeurtocht. Aan het einde van de dag ontvang je een écht herfstdiploma en ben je, net als Fien & Teun, een écht boertje of boerinnetje. Het belooft een onvergetelijk avontuur met Fien & Teun te worden, vol herfstige verrassingen!

Fien & Teun's Liedjesfeest
In deze periode kan je samen met Fien en Teun meezingen en -swingen op de vrolijkste liedjes van het favoriete boertje en boerinnetje. Daar maken zij een echt feestje van! Na afloop van het Fien & Teun liedjesfeest show kan jij natuurlijk met hen op de foto.

Minishow Woezel & Pip
Beleef tijdens Fien & Teun’s Herfstavontuur de magie van je favoriete hondenvriendjes tijdens de spiksplinternieuwe minishow! Waan je samen met Woezel en Pip in de Tovertuin en dans en zing mee met de vrolijkste liedjes! Op de evenementenpagina kun je zien wanneer Woezel & Pip aanwezig zijn op de Avonturenboerderij. 

Naar evenementen