16 november t/m 4 december 2024

Fien & Teun's Sinterklaasfeest

Fien & Teun’s Sinterklaasfeest

Oh kom er eens kijken… Fien & Teun vieren van 16 november t/m 4 december 2024 Sinterklaas bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Oh kom er eens kijken...

Fien & Teun vieren van 16 november t/m 4 december 2024 Sinterklaas bij Avonturenboerderij Molenwaard. Tijdens deze periode kun je genieten van een speciale Fien & Teun Sinterklaasshow en allerlei speciale activiteiten, geheel in Sinterklaas-thema. Natuurlijk mag een ontmoeting met de Sint niet ontbreken!

Plan jouw dagje uit         

Feestelijke activiteiten

Speciale Sinterklaasboekje en Pietendiploma
De Boerderijpieten hebben jouw hulp nodig! Ga op pad met het speciale sinterklaasboekje en maak allerlei leuke opdrachten met als thema Sinterklaas. Voer verschillende klusjes uit op de boerderij en verzamel alle stempels. Heb jij alle klusjes uitgevoerd? Dan word jij een écht Pietje en ontvang je een Pietendiploma!

Fien & Teun Sinterklaasshow
Verkleed als Sinterklaasje en Pietje geven Fien en Teun tijdens de sinterklaasperiode een speciale sinterklaasshow! Zing en swing mee met vrolijke sinterklaasliedjes en vier dit grote feest samen met het favoriete boertje en boerinnetje.

Ontmoet Sinterklaas
Natuurlijk is Sinterklaas er om jou te ontmoeten. Ga met hem op de foto en vertel alvast wat er op jouw wensenlijstje staat voor pakjesavond. Ben je benieuwd welke data Sinterklaas en zijn Boerderijpieten aanwezig zijn op de Avonturenboerderij?

Naar evenementen

Alvast in de Sinterklaasstemming komen? Luister dan nu alvast de leukste Sinterklaasliedjes van Fien & Teun.

Het Sinterklaasalbum van Fien & Teun