29 maart t/m 22 september 2024

Fien & Teun's Zomerfestijn

Fien & Teun’s Zomerfestijn

Van 29 maart t/m 22 september 2024 vier je samen met Fien & Teun de zomer! Geniet van zomerse activiteiten, een gloednieuw attractie en vrolijke minishows.

Voel jij ook de zomerkriebels?

Beleef een zomer vol plezier van 29 maart t/m 22 september 2024 samen met je favoriete boertje en boerinnetje tijdens Fien & Teun’s Zomerfestijn! In deze periode staat de Avonturenboerderij in het teken van zomerse activiteiten, een gloednieuwe attractie en gezelligheid met Fien & Teun en… Woezel & Pip!     

Plan jouw dagje uit!

Zomerse activiteiten

Op ontdekkingstocht tijdens de zomermaanden
Ga samen met het hele gezin op zomerse ontdekkingstocht met Fien & Teun en beleef een zonnige, onvergetelijke zomer! Ontdek het park met jouw eigen opdrachtenboekje, terwijl de zonnestralen op je huid schijnen. Je kunt genieten van verschillende activiteiten, vrolijke en leerzame parkshows en attracties voor de hele familie. Aan het einde van de dag ontvang je een zomerse diploma en ben je, net als Fien & Teun, een écht boertje of boerinnetje. 

Fien & Teun Liedjesfeest
In deze periode kan je samen met Fien en Teun meezingen en -swingen op de vrolijkste liedjes van het favoriete boertje en boerinnetje. Daar maken zij een echt feestje van! Na afloop van het Fien & Teun Liedjesfeest kan jij natuurlijk met hen op de foto. 

Minishow Woezel & Pip
Beleef tijdens Fien & Teun’s Zomerfestijn de magie van je favoriete hondenvriendjes tijdens de spiksplinternieuwe minishow! Waan je samen met Woezel en Pip in de Tovertuin en dans en zing mee met de vrolijkste liedjes! Op de evenementenpagina kun je zien wanneer Woezel & Pip aanwezig zijn op de Avonturenboerderij. 

Naar evenementen

Stip’s Stokpaardenrace
In de zomervakantie kun je van 22 juli t/m 16 augustus meedoen aan de échte Stokpaardenrace, net als een ruiter. Ben jij één van de dag winnaars? Dan mag je nog een keer laten zien hoe snel je bent tijdens de grote finaledag op 17 augustus! Wie weet wordt jij de ruiterkampioen binnen jouw leeftijdscategorie.

Heerlijke Zomeravonden
In de zomervakantie kun je extra lang genieten tijdens je dagje uit bij Avonturenboerderij Molenwaard. Van 20 juli t/m 18 augustus zal de Avonturenboerderij één uur langer geopend zijn. Sluit je dag af met een heerlijke pannenkoek én Rosa de Koe en Stip de Pony bij Pannenkoekenrestaurant de Fruitschuur.

Reserveer een tafel bij de Fruitschuur