21 april t/m 29 oktober 2023

Feest op de boerderij

Feest op de boerderij 

Hoera! Avonturenboerderij Molenwaard bestaat dit jaar 5 jaar. Daarom vieren wij van 21 april t/m 29 oktober 2023 feest op de boerderij. Kom jij dit samen met Fien en Teun vieren?Feest op de boerderij

Vier feest met Fien & Teun!

Vanaf april is het feest op de boerderij, want Avonturenboerderij Molenwaard bestaat 5 jaar! Beleef samen met de héle familie een feestelijk dagje uit én vier de verjaardag van de boerderij samen met het favoriete boertje en boerinnetje.

Plan jouw dagje uit!

De feestelijkste activiteiten

Ontdek de boerderij met jouw boerderijboekje
Speciaal voor de verjaardag van de Avonturenboerderij kun jij op ontdekkingstocht met jouw feestelijke boekje over het versierde park. Aan het einde van jouw dag ontvang je zelfs een écht diploma, ook leuk als aandenken aan het leuke verjaardagsfeestje van de boerderij.

Fien & Teun Boerderij Verjaardagsfeest
Een feestje wordt het pas echt tijdens de speciale show van Fien en Teun: Fien & Teun’s Boerderij Verjaardagsfeest. Fien en Teun willen een feestje organiseren voor de boerderij, maar als blijkt dat niet alle onderdelen voor het feest aanwezig zijn, dreigt het grote feest niet door te kunnen gaan? Gaat dit nog wel goed komen? Tijdens deze show swing en zing je mee met vele vrolijke liedjes.

Minishows
Ook de dieren vieren feest op de boerderij. Rosa de Koe en Stip de Pony geven in april, mei en juni een show over het 5-jarig bestaan, het vieren van een feestje en wat je daarvoor nodig hebt.

Geniet van alle evenementen en verjaardagsvisite
In de feestperiode is er van alles te doen op de boerderij. Zo komt Kikker op verjaardagsvisite. Benieuwd naar de evenementen? Bekijk dan onze evenementenpagina.

Naar evenementen