20 januari t/m 28 maart 2024

Hoera! De Avonturenboerderij is jarig

Vier feest met Fien & Teun!

Van 20 januari t/m 28 maart 2024 is het feest bij Avonturenboerderij Molenwaard, want... we bestaan alweer 5 jaar! Kom jij dit samen met het liefste boertje en boerinnetje, Fien & Teun, vieren?

Hoera! De Avonturenboerderij bestaat 5 jaar

Vier samen met Fien & Teun van 20 januari t/m 28 maart 2024 nóg een keer de verjaardag van Avonturenboerderij Molenwaard tijdens jouw dagje uit. Geniet van feestelijke activiteiten en dans en zing mee tijdens de feestelijke show: Fien & Teun’s Boerderij Verjaardagsfeest.

Plan jouw dagje uit!

De feestelijkste activiteiten

Het feestelijke opdrachtenboekje en diploma
Wil jij net als Fien en Teun een écht boertje of boerinnetje worden? Tijdens deze feestelijke periode is er een speciaal opdrachtenboekje! Ga samen met het boekje op avontuur over het park en geniet van alle vrolijke versieringen, speciaal voor de verjaardag van de Avonturenboerderij. Na een heerlijk dagje uit ontvang jij een feestelijk boerderijdiploma en ben je, net als Fien & Teun, een écht boertje of boerinnetje en heb je voor altijd een aandenken aan dit geweldige verjaardagsfeestje.

Fien & Teun Boerderij Verjaardagsfeest
Het wordt pas écht feest tijdens de speciale feestshow van Fien en Teun: Fien & Teun's Boerderij Verjaardagsfeest! Fien en Teun willen een supergroot feest organiseren voor de boerderij, maar oeps, niet alle spulletjes zijn er! Kan het feest nu wel doorgaan? Zullen Fien & Teun het nog op tijd voor elkaar krijgen om het feest te organiseren? Zing en swing mee tijdens deze te gekke show vol vrolijke liedjes en ontdek of het grote feest nog gered kan worden!

Kikker komt op bezoek!
Tijdens de verjaardag zal er een speciale gast op visite komen… namelijk Kikker! In deze feestelijke periode zal hij te zien zijn in zijn eigen minishow. Kikker kan niet wachten om je te ontmoeten! Op de evenementenpagina kun je zien op welke data Kikker aanwezig is op de Avonturenboerderij tijdens het feestelijke thema.

Naar evenementen