11 november 2023 t/m 9 februari 2024

Winter op de Boerderij

Winter op de Boerderij

Van 11 november 2023 t/m 9 februari 2024 vieren wij Winter op de boerderij! Deze maanden beleef jij oer-Hollandse, winterse activiteiten én er komt hoog bezoek!

Winter op de boerderij

Van 11 november 2023 t/m 9 februari 2024 vieren wij Winter op de boerderij! Deze maanden beleef jij oer-Hollandse, winterse activiteiten én er komt hoog bezoek!

Vier de winter!

Bij de Avonturenboerderij beleef je in de wintermaanden echte Hollandse winteractiviteiten en geniet je van een heerlijk kopje warme chocolademelk of een lekker broodje boerenrookworst. Ontmoet Fien & Teun én vier natuurlijk Sinterklaas en Kerst.

 Plan jouw dagje uit!                                   

De leukste winteractiviteiten

Leer alles over de winter
Wil jij net als Fien en Teun een écht boertje of boerinnetje worden en meer leren over de boerderijdieren in de winter? Haal dan je winterboerderijdiploma! Doe mee aan de winterdierenspeurtocht, maak de opdrachten en lever jouw antwoorden weer in bij de ingang! Aan het einde van de dag ga je met jouw winterdiploma naar huis!

Fien & Teun Winterfeest
Om de winter te vieren hebben Fien en Teun deze maanden een speciale show op de Avonturenboerderij; het Fien & Teun Winterfeest! Zing en swing mee met de vrolijke winterse liedjes over onder andere sneeuw. Zo vier je samen de winter met het favoriete boertje en boerinnetje. Het Fien & Teun Winterfeest is te zien vanaf 6 december 2023 t/m 9 februari 2024. 

Haal alles uit de winter met de leukste evenementen

Kinderschaatsbaan
Bind de ijzers onder en kom samen met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes een rondje schaatsen op de Fien & Teun Schaatsbaan. Schaatsen voor kinderen zijn te leen op het park, en zijn inbegrepen bij de entreeprijs.

Ontmoet Sinterklaas en zijn Boerderijpieten
Sinterklaas komt tussen 18 november en 3 december 2023 samen met de zijn Boerderijpieten naar de Avonturenboerderij. In deze periode kan jij aan de slag met het Sinterklaas opdrachtenboekje, genieten van een speciale Fien & Teun Sinterklaasshow en natuurlijk mag een ontmoeting met de Sint niet ontbreken! De Fien & Teun Sinterklaasshow is te zien vanaf 18 november t/m 3 december 2023. 

Kom Kerst vieren!
Vier Kerst bij Avonturenboerderij Molenwaard. Het park is dan prachtig versierd en van 9 december 2023 t/m 31 december 2023 kan jij de vro-ho-ho-lijke Kerstman ontmoeten op de boerderij! Benieuwd naar alle dagen waarop de Kerstman aanwezig is? Bekijk dan onze evenementenpagina.

Fien & Teun Dag
Op dinsdag 2 januari 2024 organiseren wij een Fien & Teun Dag. Is jouw roepnaam Fien of Teun? Dan mag jij deze dag gratis naar de Avonturenboerderij komen met één introducé. Meld je hier aan!

Naar evenementen

Alvast in wintersferen komen? Luister dan nu de leukste winterliedjes van Fien & Teun op Spotify.