Mike & Molly

Mike en Molly zijn twee lieve schaapjesvriendjes van Fien & Teun. Ze hebben een lekker warme, wollen vacht en zijn gek op spelen in de grote, groene wei. Mike en Molly beleven samen de leukste avonturen. Dit doen ze op Avonturenboerderij Molenwaard en op nog veel meer plekken! 

Op de Avonturenboerderij

Mike & Molly zijn er speciaal voor de allerkleinsten. Op Avonturenboerderij Molenwaard kunnen de jongste bezoekers zich dan ook eindeloos vermaken in hun eigen themagebied 'Mike & Molly Land'. Hier geven de schapenvriendjes vrolijke minishows en kunnen de kleinsten roetsjen van de glijbanen en natuurlijk een parcours afleggen langs de schapen met een échte Mike of Molly loopfiets. Ook kan je Mike & Molly hier in het écht ontmoeten en met hen op de foto!

Peuterfestijn!
Avonturenboerderij Molenwaard is alle dagen geopend! Wil jij met jouw peuter het boerenlandleven ontdekken? Op weekdagen buiten de schoolvakanties om, is het entertainment speciaal gericht op de allerkleinsten! 

Plan je bezoek!

Beleef meer met Mike & Molly!

 

Illustratie mike

Over Mike

Mike is een jongensschaapje van 1 jaar oud en daarmee nog maar net lammetje af. Samen met zijn vriendinnetje Molly, woont hij in een schapenhok. Dat vindt Mike heel erg gezellig, want net als alle schapen is hij een echt kudde dier en het liefst altijd bij Molly in de buurt.

Mike houdt ervan om op avontuur te gaan en nieuwe dingen te proberen. Daardoor komt hij soms voor grote uitdagingen te staan. Maar wordt het avontuur té spannend, dan keert hij liever terug naar zijn veilige schapenstal.

Illustratie molly

Over Molly

Molly is een meisjesschaap en is 1 jaar oud. Ze is het beste schapenvriendinnetje van Mike en is te herkennen aan het witte bloempje dat ze altijd achter haar linkeroor draagt. Samen met haar vriendje Mike, woont ze in het schapenhok. Dat vindt ze erg fijn, want net als alle schapen is Molly een echt kuddedier. Molly gaat altijd met Mike mee op avontuur, maar de acties die Mike uithaalt vindt ze vaak erg spannend en dan kiest ze liever voor de veilige avonturen.