21 juni 2023

Avonturenboerderij Molenwaard is genomineerd voor het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2024

De ANWB-verkiezing voor de leukste uitjes zijn weer begonnen! Avonturenboerderij Molenwaard is dit jaar voor de 6e keer op rij genomineerd en maakt daarmee kans om het ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland 2024’ te worden. Dat zij in hun jubileumjaar weer opnieuw genomineerd zijn maakt het een dubbel zo groot feest op de Avonturenboerderij. Tijdens deze landelijke verkiezing bepaalt het publiek door te stemmen wie zich komend jaar het leukste uitje mag noemen.

Avonturenboerderij Molenwaard is enorm trots dat zij opnieuw genomineerd zijn voor deze prijs en hoopt dat zij na deze verkiezing opnieuw de titel ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland’ mogen voeren. Sinds Avonturenboerderij in 2018 haar deuren opende werden zij vijf keer op rij verkozen voor deze prijs, namelijk in 2019, 2020, 2021, 2022 en 2023. ‘Dat onze bezoekers de Avonturenboerderij zo waarderen dat ze ieder jaar op ons stemmen en enorm hoge cijfers geven voor alle criteria gesteld door de ANWB maakt ons enorm trots. Het is een bevestiging dat we het goed doen, door buitengewoon gastvrij te zijn en elke keer weer onze bezoekers proberen te verrassen en verblijden.’

Onder meer het populaire boertje en boerinnetje, Fien en Teun, en hun dierenvriendjes hopen dat er ook dit jaar weer volop gestemd gaat worden. Stemmen op het Leukste Uitje is mogelijk t/m 29 oktober 2023 en stemmen op Avonturenboerderij Molenwaard kan via www.anwbleuksteuitje.nl/avonturenboerderij-molenwaard. Meer informatie over de verkiezing voor het Leukste Uitje is te vinden op www.anwb.nl/landvananwb/verkiezing-leukste-uitje.