16 januari 2024

Avonturenboerderij Molenwaard vestigt record en is voor de zesde keer op rij het Leukste Uitje van Zuid-Holland!

Vanmiddag, dinsdag 16 januari 2024, is tijdens de uitreiking van de ANWB-verkiezingen voor het Leukste Uitje bekendgemaakt dat Avonturenboerderij Molenwaard voor de zesde keer op rij is verkozen tot Leukste Uitje van Zuid-Holland. Met deze winst is de Avonturenboerderij het eerste bedrijf in de geschiedenis van de ANWB-verkiezingen dat zes opeenvolgende jaren als het leukste uitje is bekroond. Een enorme prestatie!

Michael van Hoorne (CEO van Avonturenboerderij Molenwaard) reageerde verheugd op het nieuws: “Er is geen enkel uitje dat ooit zes keer op rij deze prijs heeft gewonnen. We zijn daarmee volstrekt uniek. Het zijn onze medewerkers die zorgen voor een hele gastvrije en bijzondere beleving en dat wordt enorm gewaardeerd. Ik ben mega trots op het team en natuurlijk op ons mooie park.”

Het leukste dagje uit
Sinds de opening in 2018 doet Avonturenboerderij Molenwaard jaarlijks mee aan de ANWB-verkiezingen. En met succes! Voor de verkiezing van het Leukste Uitje zijn in 2024 tienduizenden stemmen uitgebracht op uitjes die ANWB-leden het meest waarderen in verschillende categorieën. Het succes van de Avonturenboerderij komt mede door de constante vernieuwingen op het themapark. Hierdoor weet de Avonturenboerderij haar bezoekers keer op keer te verrassen. Daarnaast scoort de Avonturenboerderij uitzonderlijk goed op gastvrijheid, schoonmaak en onderhoud van het park.

Ook in 2024 ontwikkeld de Avonturenboerderij weer hard door. Zo wordt er momenteel gebouwd aan een Trekkerbaan waar families vanaf het voorjaar in een tractor door de wereld van Fien & Teun kunnen rijden.  

Feest voor iedereen!
Om het zesvoudige succes te vieren, heeft Avonturenboerderij Molenwaard nu een speciale aanbieding. Tot 25 februari 2024 kunnen bezoekers de knuffels van Fien en Teun (30cm) samen aanschaffen voor een extra voordelige prijs. Deze aanbieding is beschikbaar in de winkels op Avonturenboerderij Molenwaard, Familie Resort Molenwaard, en de Van Hoorne Shop.