15 december 2022

Fien & Teun komen terug met een gloednieuw bioscoopavontuur!

Na het succes van hun allereerste bioscoopfilm, komen Fien & Teun vanaf februari 2023 terug met een gloednieuwe bioscoopfilm; Fien & Teun Gaan Kamperen. In deze film beleven het boertje en boerinnetje weer een heel leuk, Hollands avontuur samen met al hun dieren vriendjes.

Fien & Teun Gaan Kamperen
Als Fien en Teun op de hooizolder een tent vinden, mogen ze van papa en mama kamperen in de natuur. Met volle rugzakken, een picknickmand en flink wat kriebels in hun buik gaan het boertje en boerinnetje op pad. Onderweg leren Fien en Teun al snel nieuwe dierenvriendjes kennen. Alleen een tent opzetten blijkt nog helemaal niet zo makkelijk. En dan beginnen hun vrienden van thuis ook om aandacht te vragen! Maar ja, boerderijdieren kunnen nu eenmaal niet kamperen… of toch wel?

Over Fien & Teun
De laatste jaren zijn het boertje en boerinnetje enorm populair geworden. Fien en Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen die spelenderwijs het Hollandse landleven ontdekken. Op de boerderij beleven ze de leukste avonturen met hun vriendjes en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Met hun eigen kinderserie op tv, YouTube, Avonturenboerderij Molenwaard, Vakantiepark Molenwaard en de vele merchandise artikelen is het duo niet meer weg te denken bij alle gezinnen met jonge kinderen.

De Fien & Teun Film
‘Fien & Teun Gaan Kamperen’ wordt geregisseerd door Matthias Temmermans en geproduceerd door Van Hoorne Entertainment in coproductie met het Vlaamse Montana. De distributie is in handen van Dutch FilmWorks.

Lees meer over de film