14 februari 2023

Opnieuw feest bij Avonturenboerderij Molenwaard; de boerderij is voor de vijfde keer op rij het Leukste Uitje van Zuid-Holland!

Voor Avonturenboerderij Molenwaard is het dit jaar een echt feestjaar. Na de aankondiging dat zij hun 5-jarig bestaan groot gaan vieren, werd dinsdag 14 februari 2023 bekendgemaakt dat de Avonturenboerderij voor de vijfde keer op rij de ANWB-verkiezing voor Leukste Uitje van Zuid-Holland heeft gewonnen. Het themapark mag zich daarom opnieuw een jaarlang ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland 2023’ noemen!

Avonturenboerderij Molenwaard is opgericht in 2018 en viert daarom dit jaar ook zijn 5-jarig bestaan. Sinds die tijd is de Avonturenboerderij elk jaar genomineerd geweest voor de prijs van Leukste Uitje van Zuid-Holland en hebben zij deze ook alle keren gewonnen.

‘Wat is het gaaf om voor de vijfde keer op rij deze prijs te winnen! Dit jaar bestaat de Avonturenboerderij vijf jaar dus dat wordt dubbel zo veel feest. Dagelijks werken wij met alle medewerkers hard om bezoekers gelukkig te maken. Onze bezoekers laten ons door reviews en op het park zelf al merken dat we het goed doen, maar het winnen van deze prijs is wel een bevestiging. Waar ik extra trots op ben is dat de Avonturenboerderij dit jaar zijn 5e verjaardag viert en dus ook voor de 5e keer deze prijs wint. Dat is echt uniek en maakt mij mega trots op onze mensen bij de Avonturenboerderij.’ aldus Michael van Hoorne.

Eindeloos plezier!
Afgelopen jaar bezochten meer dan 240.000 mensen de Avonturenboerderij. Maar om nog meer bezoekers te mogen verwelkomen en hen een onvergetelijke dag uit te bieden, is de Avonturenboerderij volop in ontwikkeling. Op dit moment wordt er een nieuwe speelgelegenheid gebouwd op het voorplein en ook zal er in 2024 een nieuwe attractie bij komen. Door de wisselende thema’s op het park, is er elke keer iets nieuws te beleven op het park en is het voor families leuk om regelmatig terug te keren. Dit gebeurt dan ook volop.

Om te vieren dat de Avonturenboerderij het ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland 2023’ is, koop je tussen 14 februari en 5 maart de knuffels van Fien en Teun (30cm) samen voor een extra voordelige prijs. De knuffels zijn te koop bij de winkels op Avonturenboerderij Molenwaard, Vakantiepark Molenwaard en in de webshop van Kids Toys World.

Verkiezing door Land van ANWB
De verkiezing ‘Leukste Uitje van Nederland’ is onderdeel van het Land van ANWB. In 2023 zijn er meer dan 80.000 stemmen uitgebracht op uitjes die ANWB-leden het meest waarderen in verschillende categorieën.