20 juli 2022 - Avonturenboerderij Molenwaard

Wij zijn genomineerd voor ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland’ 2023

De jaarlijkse ANWB-verkiezing voor het Leukste Uitje is weer begonnen. Avonturenboerderij Molenwaard doet voor de vijfde keer op rij mee in de race om de titel ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland’. Tijdens de verkiezing mag het publiek stemmen op welk uitje zij het meest waarderen. Door te kijken naar onder andere sfeer, klantvriendelijkheid en prijskwaliteitverhouding wordt bepaald wie de award wint.

Sinds de opening van Avonturenboerderij Molenwaard in 2018 heeft het themapark al vele successen gekend. Zo wonnen zij in 2019, 2020, 2021 en 2022 ook de ANWB-award en mochten zij zich vier jaar op rij het ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland’ noemen. Natuurlijk hopen zij deze titel nu ook in 2023 te mogen blijven voeren. Dit jaar neemt de Avonturenboerderij het op tegen 51 andere uitjes die genomineerd zijn in de categorie ‘Zuid-Holland’. Daarmee is het de op één na grootste provinciale categorie.

Stemmen op het Leukste Uitje is mogelijk t/m 30 oktober 2022. Stemmen op Avonturenboerderij Molenwaard kan via deze link.