Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

1 april, kikker in je bil! - Kikker tijdens schoolreismaanden bij Avonturenboerderij Molenwaard | 01-04-2020


Kinderen kunnen momenteel niet naar school en Avonturenboerderij Molenwaard is gesloten. Maar, het Zuid-Hollandse themapark heeft goed nieuws voor alle scholen van N
ederland! De vroegboekkorting wordt namelijk verlengd én alle schoolreisboekingen in de maanden juni, juli en september 2020 krijgen een extra cadeau: Kikker is ook aanwezig!  

Edutainment; daar draait het om bij Avonturenboerderij Molenwaard. Spelenderwijs maken leerlingen tijdens hun avontuurlijke tocht over het park kennis met de diverse aspecten van het Hollands landleven. Maar, door de corona-crisis is dat op dit moment helaas niet mogelijk. Om de scholen een ‘hart onder de riem te steken’ komt de Avonturenboerderij met extra goed nieuws!  

Verlenging vroegboekkorting 
De vroegboekkorting wordt verlengd tot 1 september 2020. Ook zijn alle geboekte schoolreizen kosteloos te verplaatsen als de maatregelen langer van kracht blijven. Scholen kunnen kiezen uit het reguliere schoolreisje, het gezonde schoolreisje of het educatief uitje.   

Vrolijk vermaak met Kikker 
Als extra cadeau bij de schoolreisboeking in de maanden juni, juli en september 2020 komt ook Kikker tijdens het schoolreisje op bezoek. Het populaire karakter van Max Velthuijs zorgt op deze dagen, naast de karakters Fien & Teun, voor extra entertainment voor alle kinderen en hun begeleiders.  

Met een schoolreisboeking bij Avonturenboerderij Molenwaard zijn alle leerlingen van de school verzekerd van een fantastische dag uit na deze bijzondere periode. Schoolreisjes bij het Leukste Uitje van Zuid-Holland zijn te boeken via www.Avonturenboerderij.nl/Schoolreisje. 

Thema's

Ontdek de boerderijthema's met Fien & Teun!

- Kikker
september & oktober 2021
- Winter op de Boerderij
3 november 2021 t/m 9 januari 2022
- Ontmoet Sinterklaas
woensdag t/m zondag in november & december 2021
- Ontmoet de Kerstman
22 december t/m 31 december 2021 (uitgezonderd 25 december).
- Lichtjesfeest op de Boerderij
8 december 2021 t/m 9 januari 2022

2577-hoge-reso-avonturenboerderij-kikker-003.jpg