Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

Avonturenboerderij Molenwaard is het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2020 | 23-01-2020


Vandaag is bekendgemaakt dat Avonturenboerderij Molenwaard het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2020 is! Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste Uitje van Nederland’.

Voor het tweede jaar op rij mag Avonturenboerderij Molenwaard zich het Leukste Uitje van Zuid-Holland noemen. Het managementteam van het Groot-Ammerse themapark mocht de Gouden Award in ontvangst nemen. Mariniersmuseum Rotterdam kreeg de Zilveren Award en Miniworld Rotterdam de Bronzen Award.

Een ANWB-lid over Avonturenboerderij Molenwaard: ‘Een ruim opgezet, super schoon park met zeer vriendelijk, behulpzaam personeel.’

Vol trots vertelt Michael van Hoorne: “Natuurlijk hadden we het gehoopt, maar om deze Gouden Award weer in handen te houden, is wel heel bijzonder. Voor de tweede keer het Leukste Uitje van Zuid-Holland; hoe gaaf is dat! Het publiek blijft onze kant op komen, bezoekers zijn nog steeds heel tevreden, onze gastvrijheid wordt alom geprezen en het concept blijft in Nederland uniek. Dat is nu opnieuw beloond, met goud! Maar, deze prachtige publieksprijs was natuurlijk nooit mogelijk geweest zonder onze hardwerkende, meest gastvrije medewerkers van de Avonturenboerderij. Wat ben ik ongelofelijk trots op hen. Zij verdienen alle lof!”

Nieuw Themagebied: De Boomgaard
Met het oog op de toekomst zet Avonturenboerderij Molenwaard de uitbreiding van het park verder voort. “Met het nieuwe themagebied ‘De Boomgaard’ hopen we kinderen vanaf dit najaar meer te kunnen leren over fruit en insecten”, aldus Michael van Hoorne.

Verkiezing door Land van ANWB
De verkiezing ‘Leukste Uitje van Nederland’ is onderdeel van het Land van ANWB. Dit jaar zijn ruim 80.000 stemmen uitgebracht op uitjes die ANWB-leden het meest waarderen in verschillende categorieën. De winnaars werden bekendgemaakt tijdens negen feestelijke bijeenkomsten in de periode van 20 januari t/m 30 januari 2020. ANWB ging dit jaar op tour om de prijzen uit te reiken en was vandaag te gast bij Avonturenboerderij Molenwaard, daar het themapark vorig jaar de winnaar was van het Leukste Uitje Zuid-Holland 2019.

Thema's

Ontdek de boerderijthema's met Fien & Teun!

- Kikker
september & oktober 2021
- Winter op de Boerderij
3 november 2021 t/m 9 januari 2022
- Ontmoet Sinterklaas
woensdag t/m zondag in november & december 2021
- Ontmoet de Kerstman
22 december t/m 31 december 2021 (uitgezonderd 25 december).
- Lichtjesfeest op de Boerderij
8 december 2021 t/m 9 januari 2022

2664-managementteam-abm-anwb-uitreiking.jpg