Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

Eerste schoolreisje van Avonturenboerderij en Verschoor Reizen sinds heropening themapark | 24-06-2020


Sinds de heropening
 van het themapark op 15 mei 2020 ontvangt Avonturenboerderij Molenwaard morgen, donderdag 25 juni 2020, zijn allereerste schoolreisje. Voor Verschoor Reizen is het na drie maanden stilstaan in deze COVID-19-periode weer het eerste schoolreisje dat zij mag vervoeren.  

Gebracht door de touringcar van Verschoor Reizen komen morgen 22 leerlingen en 5 begeleiders van Ds. Abraham Hellenbroekschool uit Zwijndrecht genieten van een welverdiend, educatief schoolreisje bij Avonturenboerderij Molenwaard. Vanaf 11 mei 2020 is het vervoer van basisschoolleerlingen weer toegestaan met volledige capaciteit, alsook op het themapark zijn alle COVID-19-richtlijnen in acht genomen om de schoolreisjes op een veilige wijze te laten verlopen. 

"Het zal weer een vertrouwd zicht zijn, als morgenochtend na drie maanden een touringcar van het erf afrijdt. Gelukkig heeft deze school het vertrouwen om weer op reis te gaan met een touringcar. We hopen dat andere scholen ook weer snel het vertrouwen terug hebben. We zien gelukkig dat er mondjesmaat weer wat schoolreizen worden aangevraagd en bevestigd. Want zonder een schoolreisje is een schooljaar niet compleet", aldus Christian Verschoor, 4e generatie Verschoor Reizen.  

"Ons eerste schoolreisje; het is een nieuwe mijlpaal in deze tijd voor de Avonturenboerderij! Wat zijn we blij dat we weer leerlingen mogen ontvangen om hen mee te nemen in de wereld van Fien & Teun. Een dag vol spelen, leren en ontdekken in de Hollandse polder, waarbij we een mooie bijdrage mogen leveren aan de persoonlijke én sociale ontwikkeling van deze jonge kinderen", aldus Michael van Hoorne, directeur Avonturenboerderij Molenwaard.  

Meer info over schoolreisjes bij de Avonturenboerderij: www.Avonturenboerderij.nl/Schoolreisje of over busvervoer en schoolreizenwww.Verschoor-Reizen.nl 

Thema's

Ontdek de boerderijthema's met Fien & Teun!

- Kikker
september & oktober 2021
- Winter op de Boerderij
3 november 2021 t/m 9 januari 2022
- Ontmoet Sinterklaas
woensdag t/m zondag in november & december 2021
- Ontmoet de Kerstman
22 december t/m 31 december 2021 (uitgezonderd 25 december).
- Lichtjesfeest op de Boerderij
8 december 2021 t/m 9 januari 2022

2689-bijen-001-bijenspel.jpg